Amalian Helmiä

13. huhtikuuta 2015

Kirpputorille myyntiin

Olen yleensä keväisin ja syksyisin myynyt meidän pieneksi menneitä vaatteita MLL.n kirppikselle.
Nyt tapahtumaa ei tälle keväälle järjestetäkkää, joten päädyin varaamaan loossin paikalliselta kirppikseltä.Minkälaisen loossin kohdalle te pysähdytte?
Minä olen sellainen nopea kiertelijä ja sen perusteella pysähdyn minkälaisen kuvan saan tavarasta ensi silmäyksellä. 
Minä ohita suvereenisti täytee sullotut pöydät. Sotkuinenkaan ei haitaa, sehän on vain merkki, että siellä on jotain kiinnostavaa. Lastenvaatteissa ja aikuistenkin tykkään, että tyylin huomaa ensi silmäyksellä, sekä kokoluokan. Itse myyn loosseissa yleensä vain yhden kokoluokan vaatteita - en jaksa alkaa tutkimaan loossia johon on viety viiden viimmeisen vuoden aikana pieneksi menneitä vaatteita. On mukava jos heti huomaa, että tässä loossissa on isomman tytön ja vaikka pienemmän tytön vaatteita esim. just 122/128 ja sitten 74/80. 

Esin kokeilen miten käy kauppa Po.pilla, Metsolalla ja Miikkarilla ja sitten tuolla odottaa kassi Vertbaudettia ja Pompdeluxia, sekä hieman hempeämpää sisustuskampetta. Tänään vein sinne värikästä tyttöjen vaatetta koossa 122-128 ja pääosin värikästä sisutustavaraa, sekä äitiysvaatteita. Äitiysvaatteet oli tarkoitus laittaa myyntiin yhtä aikaa vauvanvaatteiden kanssa, mutta vien ne varmaan illalla, koska tilaa jäi. En nyt ala tähän ahtamaan vielä kesävaatteita, saati sitten talvivaatteita - vain tämän kauden vaatteita, ellei jotakuta paikallista lukijaa sattuisi hellevaatteet, sandaalit ja crocsit kiinnostamaan? Ehdin kyllä jo ulkovaatteista suurimman osan myydä paikallisella fb- kirpulla.

Toivottavasti meille pienet vaatteet löytävät uuden rakastavan kodin :)


14 kommenttia:

 1. Voi, minä nii tahtoisin tuon ikean pupu-kankaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei mee tuolla kaupaksi niin laitetaanko postiin ;)

   Poista
  2. Ilman muuta! saija.ristikankare@gmail.com

   Poista
 2. Minä myös pikainen kiertelijä. Siistit ja sellaiset pöydät, missä tavarat on selkeästi esille laitetut pysäyttää. Ja kiinnostaa ne sandaalit/crocsit tai muut kesäkengät. Oliko sulla kokoa 30?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistinähän ne ei kauaa pysy, mutta jos ei oo kauhiasti tavaraa niin saa sitä nopiampaa käsityksen kamppeista ja viitti vähän penkua. Just on kolmikymppiset käyky pienenksi, että eiköhän ole.

   Poista
 3. Pitääpä huomenna pysähtyä sun pöydän kohdalla, kun käyn omaa fiksailemassa :) Mulle olennaisinta on, että myynnissä olevat tuotteet on siistejä! Pöytään ei siistinä pysy, vaikka minkä tekis. Sorrun kyllä aina viemään liikaa kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein pika kierroksen ja katoinkin, että onkohan sun pöytä :) Ei mulla jäänyt sellaista mielikuvaa, että olisi loossiin liikaa ahdettu tavaraa. Siistinä ei pöydät kauaa pysy,vaikka ite koitan penkoessa jättää loossin samaan kuntoon mitä tullessa, joskus jopa nostelen hengariin jne. Valitettavan paljon näkee myynnissä pilalle pestyjä vaatteita :/

   Poista
 4. Kahden vilkkaan pojan kanssa ei järin tarkkaan tule mitään tutkittua ellei heti näytä kiinnostavalle. Sotkujen seasta voi kyllä löytää aarteita, mutta pitää olla jotain mikä saa pysähtymään ensin pöydän luokse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi silmäys ratkaisee. Eikä epäjärjestyskään haittaa, jos vaan saa heit käsityksen tavarasta ettei oo vaan kasa sekalaista kampetta.

   Poista
 5. Haluatko kertoa, mikä kirppis kyseessä? :)

  VastaaPoista
 6. Jos sulla ei miikkarivaatteet/muut tunikat ja mekot mene kaupaksi kirppiksellä,ni laitathan blogikirppistä pystyyn?
  Etsin kokoa 128cm, reilunkokoinen 122/128 vielä menee.
  t. 2 tytön äiti
  ps. Tuon vauvan turvakaukaloineenkin huolisin mieluusti ;)

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä totta kun kommentoit ,että on myynnissä paljon pilalle pestyjä pyykkejä. Harmi.

  VastaaPoista
 8. Jostain syystä ei ole antanu kommentoida suoraa kommenttien alle, mutta siis:

  - loossi on tässä meidän pikkukylän ainokaisella kirppiksellä

  - ne 122/128 oli menny, mutta 134/140 mekot oli vielä myymättä - tahtoo tulla posteista tuota lissä, mutta olen myynyt kaikki alle kympillä.

  - mää oon ite niin arka/tarkka pyykkäri, että harvan vaatteen oon saanut pilalle

  VastaaPoista
 9. Olen kiinnostunut 134/140 myymättä jääneistä vaatteista,erityisesti mekot/tunikat. Ja maksan postimaksunkin. Esikoinen,3 luokkalainen ei mekkoja ja tunikoita pidä ja kuopus,eskari , on ihan mekkotyttö. Ensi syksylle mielelläni ostan,suosin kirppiksiä/huuto.netiä ja tori.fi:tä.
  palataan asiaan kun kirppispöytäsi vuokra-aika loppuu :)
  t. Se sama (vauvakuumeinen) 2 tytön äiti :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!