Amalian Helmiä

22. huhtikuuta 2015

Vertbaudettia

Kirppisvaatteita hinnoitellessa muistin tämän meidän taannoisen suosikkimerkin. Kirppisvaatteissa oli todella paljon tätä vertbaudettia ja pikku tytöille 2-6 vuotiaille tykkäsin pukea tätä himpun romanttista Ranskalaista merkkiä. Olen aina ollut tyytyväinen heidän laatuu.  Isoin koko mitä  heiltä löytyy on 158. Meillä on ollut eräskin heidän takeistaan parempana kauppa- ja kyläilytakkina. Myös sellaisia "puolijuhlavia" heidän vaatteitaan on meillä monesti ollut. (kirppiksellä ne ei yllätykseksi kelvanneet kenellekkään - ei ehkä tyyli kolahtanut vai olinkohan hinnoitellut yli - onko 10eur liikaa housu - tunika setistä, jonka ovh on 40 euron lähellä, jota on pidetty alle 10 kertaa kevät kirkoissa ja synttäreillä. Pistinkin vaatteet sitten tyttöjen muistolootaan, koska olivat tytöillä kouluun siunaamisessa päällä.)

Meidän uusimpia vertbaudetteja:

Monia kenkiäkin meillä on heiltä ollut. Näissä kuvissa nuo ruskeat sandaalit ovat heidän. Taannoin meillä oli useampi ruskea - antiikinvihreä vaate heiltä ja olipa ihana yhdistää niihin samalla värityksellä olevat kengät. Näistä vihreät mekot ja harmaa takki ei ollut kirppiksellä, mutta vain roosa takki löysi uuden omistaja?Menin katsomaan löytyisikö heiltä vielä meidän tytön ikäisillekkin jotain. Ihana tuo farkkujakku ja tuo simppli tyllihame! Farkkuja heillä löytyy eri mitoituksella - normaalia, kapeaa, eri lantion levyistä jne. 

8 kommenttia:

 1. Meilläkin on ollut näitä Elloksen alesta tilattuna. On ollut kyllä kestävä ja hyvä merkki, aika pientä mitoitusta tosin. Nykyään Elloksella ei paljoa ole ainakaan minun silmään Vertbaudetia näkynyt, ja merkin vaatteita ei olekaan enää vähään aikaan meillä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa tilatessa huomioida se mitoitus ja muutenkin numerointi menee vähän eri tavalla.

   Poista
 2. Vertbaudet on meilläkin tytkätty merkki ja hoksasin taannoin saman: ei mene kirpparilla ei. Hinnoistakaan se ei voinut kiinni jäädä jos esim uudenveroiset vaatteet on 3-5e kpl. Ehkä merkki on outo ja monet ei tykkää hempeistä. En tiedä, onneksi uffille kelpaa kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en raaski uffille noita laittaa vaan mieluumin säilön vaikka ite :)

   Poista
 3. Mä olen pitänyt tuota Vertbaudetia ns. halpamerkkinä, varmaan kun sitä saa Ellokselta (vaikka onhan sieltä "hienoja" merkkejä). Ehkä kirppistelijöillä on samanlainen mielikuva? Mutta nyt vähän muutin mieltäni, kun tarkemmin katselin noita vaatteita, nehän on kivoja, enkä muutenkaan juokse trendimerkkien perässä. Pitää pitää jatkossa mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuollaisia keskiluokkaisia siellä on monia - kuten ticket, reima, naisille in wear, esprit jne. sekä löytyy ihan old mollya jne. Hinnathan noilla tosiaan on aika samoissa mitä vaikka Pompilla ja ne kyllä kelpaa vaikka osin tuolla ehkä jopa parempaa laatua. Hyvä jos pystyin vaikuttamaan yhden mielipiteeseen ;)

   Poista
 4. Meillä on myös tykätty Vertbaudetista, etenkin keskimmäisen tyyliin sopivia vaatteita. Harmiksi vain hän on jo kasvanut ajat sitten ulos näistä ja nyt mennään naisten xs/s kokoisilla jo. Mutta pienimmälle kyllä ostaisin ilomielin jos vastaan tulisi jossain kirpputorilla noin sopuhintaan. :)
  Marjo-Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minusta en pyytänyt ihan mahdottomia uuden veroisesta vaatteesta - vaikka öhön taisin pyytää takista saman, mutta tais olla ostohintakin samoissa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!