Amalian Helmiä

25. huhtikuuta 2015

Pöytäliinasta hameeksi


Jos mennään vielä uusio-teemalla. Pojan haalarithan tein mummon farkuista. Nyt tekaisin itelle hameen ja huivin vanhasta pöytäliinasta (ei kuitenkaan suoraa pöydästä) ja vuorena vanha lakana.
Kaavan piirsin jo viimme keväänä jostain suurikäsityölehdestä. Malli jossa vyötärökaistale tulee rintojen alle sopinee tämmöiselle päärynälle - jos on miestä ja tyttöjä uskominen. Huivin ajattelin imetyssuojaksi, mutta helposti sen sitaisee myös päähän. Harvoin käytän korviksia, mutta nuo kirppikseltä ostetut puukorvikset sopivat minusta hyvin hameen kanssa. Joku oli tehnyt kirppikselle puisia koruja. Tänä viikonloppuna on paikallisen kansalaisopiston tekstiilitöiden ja savitöiden näyttely yläkoululla. Ajattelin suunnata päiväkävelyni sinne.
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi, kaunis kangas ja kaunis hame! Korvikset ja huivikin sopivat sen kaveriksi todella hyvin. :)

  Näitä kuvia oli kyllä hauska katsella, sillä jos tuollainen hame tulisi kaupassa vastaan, nappaisin sen heti itselleni. Ja vaunuissa parhaillaan nukkuu meidän vauvamme, jolla on yllään juurikin tuota samaa Tutan kuosia bodyssa. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo hame on kuin kevät :) Mulla on odotellut pitkään mammani vanhat verhot sekä kangaspalanen muuttumista tytölle mekoiksi tai hameiksi, mutta voi olla ettei tyttö ainakaan verhokankaasta enää innostu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, meilllä on kans vaikka mitä retro kankaita jemmassa, mutta eivät taida tytöt niistä vaatetta itelleen enää kelpuuttaa :( Ois kyllä rippujuhlat kesäksi tiedossa...

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!