Amalian Helmiä

21. huhtikuuta 2015

Tohinaa

Alkaa tämä jatkuva päänsärky vaikuttaa jo bloggaamiseen ja kommentteihin vastaamiseen, mutta nyt pitäs olla ainakin uusimpiin postauksiin tulleisiin vastattu - pahoittelen.
Onko muita joilla migreeni pahenee imetysaikana? 

No mutta kirppistelyt ylitti kaikki odotukset ja kolme pompin isoa säkillistä ja kaksi pientä säkillistä vein kirppikselle ja yhden ison säkillisen verrain jouduin tuomaan takaisin. Olisi ihana tietää mistä on löytynyt tyttöjen pienille vaateille uusi koti? Kierrätys kunniaan!!
Lupaustani en pystynyt pitämään, että täytän loossia joka päivä, kun tavara loppui kesken vaikka ne kesävaatteetkin laitoin myyntiin. Kesävaatteita jäikin vain ihan muutama.
Syksyllä sitten uudestaa toppavaatteiden ja neulemekkojen kera ;)

Mutta se pääasia, niin minulta on pari kertaa kysytty, että löytyikö ne hukassa olleet vauvan vaatteet ja arvatkaa mitä ne LÖYTYI tässä kirppis tohinassa!!! Siitäkin voinen kiittää teitä jotka niin ahkeraan tyhjensitte ja teitte tilaa siellä kirppis lootassa, kun päädyin käymään läpi niitäkin vaatteita joita en ajemmilla kirppiskierroksilla ole raskinut myyntiin laittaa. Todettuani kuitenkin, että vauva on vahvasti poika ja pojat ei mitä ilmeisemmin tule mekkoja ja hamosia käyttämään - kaikkea ei vaan voi säästää, joten oli pakko perkata ne jo kerran jemmatut vaattet läpi. Yhdestä muka jo läpi käydystä laatikosta ne sitten löytyi!! Pieneksi nämä on vauvalle jo ehtineet käydä, mutta saavat mennä nyt sinne isoveikan muistolootaan :)

Niin ja Napikkaan arvonnan suoritin uudestaan, kun edellinen voittaja ei ilmottautunut, eikä häneen saanut yhteyttä ja uusi voittaja oli Suvi, joka osallistui Facebookin kautta.4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että lopulta vaatteet kuitenkin löytyivä!. Harmi vaan etteivät enää mahdu, mutta hyvä jos sait nyt vaatteet talletettua :)

  Terkuin toinen migreenipotilas. Itselläni ei imetys suoranaisesti vaikuta, mutta tämä ainainen valvominen altistaa migreenille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että oli onnellinen! Mulla ei valvominen, mutta huonosti syönti vaikuttaa.

   Poista
 2. Mulle kävi silleen oudosti, mutta hyvässä oudosti, että raskausajat helpottivat migreeniäni. Raskauksien jälkeen en juurikaan ole kärsinyt migreenistä. Mikä on superhyvä, ja ensimmäisestä raskaudesta on sentään jo 12 vuotta aikaa. Tsemppiä migreenin hoitoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äitihän lapsesta asti sanoi, että kun teet ekan lapsen niin loppuu nooh... sitten se alkoi sanomaan, että kunhan saat pojan.... No kyllä mulla on ihan hurjasti vähentynyt, mutta imetys jotenkin vaikuttaa niin, että pahentaa :(

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!