Amalian Helmiä

15. huhtikuuta 2015

Pirteä porukka

Pirteyttä harmauteen :) 
Messupostauksista päätellen Verson puoti oli saanut ansaittua ihastusta viikonlopun lasten messuilla - enkä yhtään ihmettele.
Eilen taas sain riemukseni kuulla kirpparilla, että siellä oli ollut poikkeuksellisesti oven takana odottelijoita ennen aukeamista - voi teitä ihanaisia!! Toivottavasti, ette menneet turhaan :) Hinnoittelen taas jotain uutta sinne ja ajattelin, että laitan loossin alas koriin ne jotka eivät vielä ole menneet, eli kurkatkaa koriin jos ette ole vielä käyneet penkomassa. Laitan meidän facebookkiin vaikka kuvan minkälaista olen viemässä, ettette mene turhaan ;) Jos kiinnostaa niin klikatkaa siellä lukijaksi.

Mukavaa päivää kaikille!
Tänne ainakin kuuluu tosi hyvää kirppis-suosion lisäksi, hienon porukan ompelua saadaan jatkaa kesään asti, sekä tiedossa on varmasti mahtava reissu, jota olemme suunnitelleet ihanalla porukalla ihan täpinöissään ja sunnuntaille on tiedossa kivaa ja ja ja ja (jos vain tuon päivittäin riivaavan jysärin sais jotenkin häädettyä).
Mitä teille kuuluu?

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat vaatteet ja lapset (ja kaunis äiti)! :) Nyt harmittaa vielä enemmän, kun en tarkempaa syynännyt sitä Verson puodin osastoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näyttää Messujämät tulleen nyt verkkokauppaan, mutta ei messuhinnoin. Myös tuo minun takki siellä oli :)

   Poista
 2. Suloiset kuvat, pirteät vaatteet! :) Minäkin ihastelin kovin Verson puodin kojua, löysinkin sieltä itselleni kympillä tosi kivan tunikan. Siellä oli vaikka mitä ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, etten osaa ite kohta muuta pitäkkään kun verson puodin kotimekkoja :)

   Poista
 3. Suloiset kuvat lapsista. :) Ihanan pirteät vaatteet.

  VastaaPoista
 4. Hyvin kyllä käy kauppa tuolla paikallisella, tai ehkä ne sun houkuttelemat asiakkaat on köytäneet tiensä minunkin pöytään :D syksylläkin olin todella positiivisesti yllättynyt myynneistä, ei tarvii lähteä kauemmas myymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan uskomatonta mitä some saa aikaan :) Mun ei artte, kun pitää tää yksi viikko, kun ei ole enää myytävää :) syksyllä uusiksi talvivaatteiden kanssa. Jopa jotain sellaista oli menny kaupaksi mitä en ois ikinä ukskonu, kuten paneliverhot

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!