Amalian Helmiä

7. huhtikuuta 2015

Mummon farkuista vauvan haalari

Mummolta vedettiin kirjaimellisesti housut jalasta ja tein niistä vauvalle haalarin. Farkuista oli vetskari rikki, joten joutivat uusio käyttöön, kun minun kaapista löytyi kahdet toimivat housut tilalle.

Haalarista tuli hienommat mitä osasin haaveillakkaan (minun tekemiksi). Seuraava rojekti olisi isoveikalle farkkutakki - varokaan etten vie teiltä housuja jalasta.ps. yksi moka tuli joka pitää korjata - huomaatteko?

18 kommenttia:

 1. Onpa kiva haalari ja pieni niin suloinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta pikunen kasvaan niin hurjaa vauhtia... yhyyy!

   Poista
 2. Anna vaan tuon pikkumokan olla=) Ompahan uniikimpi! Voisi oikeastaan luulla, että on tarkoituksella noin laitettu...
  Sanna

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva! Itsekin suunnitellu, mutta toteutus jäänyt. Laitoitko vuoren kokonaan vai vain huppuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotus oli laittaa koko pukuun, mutta onneksi sovitin, kun selkä mitta oli aika just meidän paksupatelle, niin en alkanu koko pukuun värkkäämään. Pitää saada lissä housuja, että saa ommeltua sitten isomman puvun, jonka vuoritan kokonaan.

   Poista
 4. Oikean lahkeen resorin sauma keskellä edessä? Pieni virhe erittäin onnistuneessa haalarissa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana haalari! Mutta se on toisen lahkeen resorin sauma ihan missä sattuu eikä sivussa :D. Sattuuhan sitä ja äkkiähän tuon korjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäsaumaan olin laittamassa, mutta olikin lipsahtanut tuohon vetskarin saumaan plääh!! ei oo kun inuutin homma jos kone on esillä, mutta en jaksanut konetta tätä varten kaivaa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos , olin kyllä itekkin tyytyväinen ja mummo, kun pöksyt sai uuden elämän :)

   Poista
 7. Siis WAAUU mikä haalari, todella hyvän näköinen! Oliko sinulla jokin kaava tähän? Olisi meinaan noita kuluneita farkkuja (ja puolen vuoden ikäinen vaatetettava =) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin siittä tyytyväinen, että kesin tuon housun sauman laittaa tuohon - harmi, kun näissä farkuissa ei ollut sellaisia tikattuja näyttäviä saumoja. Mietin, että kun sais vaikka taka taskun, jotenkin rintaan kohdistettua seuraavassa tekeleessä. Joo siis tämä oli 1/2015 ottobreessä, sellainen fleesehaalari, johon ompelukurssin vetäjän kanssa lisättiin huppu. Mää oon farkkuni antanu tätille, joka ompeli niistä meidän serkusten lapsille kaitale hameita. Ei ihan noita tavoite dieseleitä tohi leikkoa ;)

   Poista
 8. Oi miten hieno haalari!

  Minulla on ollut syksystä asti ajatuksena tehdä tytöille farkkutakit, mutta niin vaan se aloitus on jotenkin hankalaa. Olen ommellut sitten kaikkea muuta. Mutta tosi hieno kierrätysompelus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mulla on joku kierrätysompeluiden kausi - jospa saisin tänään valmiiksi oman pöytäliina hameen ja seuraavaksi ajattelin kehitellä jotain miehen miljoonasta vanhasta puvusta.

   Poista
 9. On kyllä upea, Wow! Sinusta on tullut tosi taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siittä en tiedä onko tuota taitava, kun näkee muiden ompeluksia, mutta joten kuten saa jo ideat toteutettua.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!