Amalian Helmiä

10. huhtikuuta 2015

Testi- kauanko pysyy kangasliina puhtaana lapsiperheessä

Laitoin pääsiäisen kunniaksi pitkästä aikaa pöytään kangasliinan - ajattelin, että testataampa kauan pysyy puhtaana. Viimeksi kangasliinoja on ollut pöydässä no ristiäisissä (oli juhlan jälkeen kauheen näkönen, vaikka oli seisova pöytä) ja jouluna vaihdoin päivittäin. Liina on taannoinen kirppislöytö, marimekon kangasta verhoksi ommeltuna.

Pöydässä on muuten myös alkua sille mun kynttilän jalkaviksaatiolle. Korkeat olen kotiuttanut Sisustusunelmien Johannan kirppispöydästä ja pieni puinen löytyi Valkoisen kartanon Hansulin vauvalahjuspaketista.
Tilanne kuuden päivän päästä. Ei ollenkaan paha - melkeimpä voi antaa liinan olla, mutta siivouspäivän vuoksi laitan nyt kuitenkin pyykkiin. Tulppaanin on rupsahtaneet, yhteen kynttilään on muuttanut asukas (pojan toimesta) ja äidin bloggauspiste iskuvalmiina ja tytön puurolautanen jäänyt pöytään.
Siivouspäivä siirtyi päivällä äidin migreenin takia. Muutamassa tunnissa täys kaaos - poika puoli päivää pelkässä vaipassa, ruuaksi pelkkiä ranskanpottuja (onneksi oli niitä pakkasessa) ja äidin ulkoisesta olemuksesta puhumattakaan - taisi tytön kaveri järkyttyä tai luuli ehkä tarttuvaksi taudiksi. Tottakait olin sopinut yhden bloginkin lukijan kanssa tyttöjen vanhojen välikausivaatteiden sovituksen... siinä vaiheessa pää oli enää turra ;)
Miten tähän päästiin? Palataan siihen myöhemmin.5 kommenttia:

 1. Onpas ihana pöytäliina ja nuo kynttilänjalat sopii teille super hyvin :) Sinun pitää enemmänkin julkaista näitä kotikuvia, nämä on ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kattotaan :) Toisen romu on toisen aarre - tykkään näistä hurjasti!

   Poista
 2. Kivalle näyttää! Meillä ois pöytäliina varmaan ekan ruokailun jälkeen pesukunnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeesti pysy näin pitkään siistinä, mutta oli vissiin hyvä tuuri tai kiinteää ruokaa :)

   Poista
 3. Kiitos takista, käyttäjä tyytyväinen :) Niin ja ei teillä siltä näyttänyt että kaaosta ;) ei outoa ollenkaan et yks lapsista vaippasilleen puoli päivää. Niin tuttua :D joku päivä menee vaan niin.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!