Amalian Helmiä

23. kesäkuuta 2013

Tyttöjen kammariin alennuksen alennuksesta


Elloksella on vielä tämän päivä -20% kaikista punaisista hinnoista. Olen koko kevään kaavaillut jotain uutta tyttöjen makuuhuoneeseen. 
Väliin ajattelin jotain pinkkiharmaata, mutta sellaista isomman tytön tyyliä ehtii katsella  myöhemmin sitten vielä piiiiitkään. 
Tilattiin kahdet erillaiset päiväpeitteet testiin ja niiden kanssa tyynyjä.
Hempeämpää värikimaraa 

Hieman vahvempia sävyjä, jonka kaveriksi pinkki rengaskappa verho.

Nämäkin oli alessa. Meillä on nuo oikean puoleiset lakanat ja ne on aivan ihanan näköiset ja tuntuiset. Myös tuo toinen setti oli arvosteltu laadukkaan tuntuiseksi.

8 kommenttia:

 1. Tuo tilkkupeite on ihana, nyt alkoi kyllä houkuttelemaan noi beiget perhoslakanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tilkkupeite oli kyllä törkeen halapa. Meillä ei tahdo tytöt antaa perhoslakanoita pyykkin, kun ovat niin hyvän tuntuiset. itsestä ne taas on niin kauniit etten aina laita päiväpeitettä kokonaan niitä peittämään.

   Poista
 2. No kyllä noista saa kivan tytöille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti - entisiä on katseltukkin jo neljä vuotta :/

   Poista
 3. Meillä kävi nuo tilkkupeitteet testissä lasten "nukkariin". Minun mielestä nuo peitteet ovat livenä vähän kirjavammat ja värikkäämmät kuin miltä ehkä kuvissa näyttää. Olivat sinänsä kyllä kauniit ja laadultaan ihan kunnollisen tuntoiset. Mutta koska meillä ko. huone on aika pieni ja koska lasten sängyt päädyistä kiinni toisissaan, niin rupesi nuo ruudut suorastaan vilisemään silmissä kun peitteitä oli kaksi vierekkäin! Ja kyllä nämä ovat enemmän tyttöjen tyyliin kuin unisex, joten meiltä lähti palautukseen. Mutta teille voi ollakin nappihankinta. :)

  Kiva kuulla Elloksen lakanoista käyttäjäkokemuksia. Kerran tilasin pussilakanat H&M:ltä ja olivat pettymys. Siksi en ole Ellokselta uskaltanut lakanoita ikinä tilatakaan. Hmmm, pitäisiköhän harkita... ;) -MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähdä jäävätkö meillekkään. Tuo toinen vaihtoehto on ehkä vähän hillitympi. Nyt on ollut jo vähän liiankin hillittyä ja väritöntö.

   Meillä on nuo yhdet lakanat ellokselta ja tosi kovasti on tykätty. Henkkiksen lakanoista ei olekkaan kokemusta. Koristetyynyjen päällisistä ja sisätyynyistä kylläkin ja ne on olleet tosi hyviä ja halapoja.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!