Amalian Helmiä

21. toukokuuta 2014

Pikee ongelma

Miten voi olla, että peruspikee paidat on kiven alla? Vain pari kauppaa löysin , jotka tätä klassikoa myyvät.
Meillä oli pojalla viime kesänä vaalean punainen lyhyt hihainen pikee body ja se oli päällä kaupungilla ja rennoissa juhlissa - ihan paras. Meillä mieskin käyttää paljon pikee paitoja kesällä.Nämä eivät edes olleet pikeetä, mutta malliltaan klassiset

Nämä oli loppuun myyty ennen kuin kissaa ehti sanoa, joten kysyntää olisi.
Viime kesäksi koitin etsiä tytöille gantin tai hilfigerin pikee mekkoja - turhaan.
Meidän vanhat Gantin mekot haukkuivat hintansa monin kertaisesti niin hyvät ja moni käyttöiset ne olivat, sekä mahtuivat useana kesänä. 
Onko minulla jäänyt jotain huomaamatta vai eikö näitä yksinkertaisesti ole vai onko ne kertakaikkiaan niin Out?

13 kommenttia:

 1. Onhan tuolla H&M.comissa edelleen pikeepaitoja pojille ja vielä just nyt alennettuna? Meilläkin pojat käyttää niitä juhlissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne taitaa olla tuolla isojen poikien puolella, kun pienten puolelta ei löydyedes sitä loppuunmyynty kyltillä olevia :(

   Poista
 2. Zeppeliinin h&m oli vauvojen puolella lyhythihaisina paitoina, en katsonut kokoja kun meillä on isoveljeltä siirtyneitä pienelle. Bodeja olen etsinyt pitkähihaisina enkä ole löytänyt, joku kai päättänyt ettei ole muotia nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä katsomassa siellä nyt, kun lomat alkaa ja ehtisi live kaupoillekkin. Kiitos vinkistä

   Poista
 3. Meillä on Ralph Laurenin ja Hilfigerin pikeemekkoja ja pojalla paitoja. On pysynyt parin kesän käytön jälkeen hyvänä. Pienille löytää edullisimmillaan ebaystä, isompien kokoja pitää jo etsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä sää oot niitä Hilfigerin mekkoja löytänyt? Mää en oo löytänyt mitään noille tytöille entiset pieniä ja uudet täytyis saada

   Poista
 4. Nextiltä löytyy pikee paitoja edelleen. Pikavilkaisulla 3 kk-6v kokoryhmästä löytyi 55 vaihtoehtoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon unohtanu koko Nextin - täytyy mennä heti kattoon. Siellä on niin edukastakin!

   Poista
 5. Ja Gapilta tietysti myös pikeetä perusväreissä. Meillä on ollut sekä mekkoja että paitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo ollu koskaa mitää Gapilta - ole mieltänyt jotenkin kummasti, että sieltä ois vaikea tilata ja se perustuu vain ihan omaan tunteeseen.

   Poista
 6. Viime kesänä etsin 5v tytölle pikee paitoja, ja todella vaikea oli löytää. Benettonilta sitten vihdoin löysin (tokihan Gantilla olisi varmaan ollut, mutta se ei budjettiini ihan sovi). 4v pojalla on nyt pikeepaitoja KappAhlista ja Benettonilta, harmittaa etten Pompilta tilannut alkukaudesta. Pojalla on kyös viimekesäisiä Lindexiltä jossa on pikeekaulus mutta paita on trikoota, ja niitä olisin toivonut valikoimaan taas, mutta ei... Meillä lapset käyttävät pikeepaitoja ihan arjessa, kun isänsäkin käyttää ainoastaan pikee- tai kauluspaitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIin Pompillahan ois ollu jotain vaan epä tullu talvella vielä mieleen. Meidän viime kesän budy oli kappikselta ja tykkäsin siitä kauheesti! TYtöillä on benettonin pikee paidat ja yritin hakea anton&ninalta joka sitä täällä myy mutta ei ollu. Meidän isukkikin on pikee tyyppi - kesätloma pikee paidoissa, joita on paljon!! Töissä kaulupaita ja puku, joten isukkikin tykkäis jos pojalla olisi.

   Poista
 7. Ainakin Espoon (Omenan) H&M:ssa oli pienten poikien pikeepaitoja, oli ainakin oranssia ja keltaisia, en sen tarkemmin katsonut.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!