Amalian Helmiä

28. tammikuuta 2015

Miikkarit

 Samaan syssyyn heti uunituoreeltaan katsastin myös Me & i.n uutta mallistoa.
Ensi vaikutelma oli, että aika väritön tai syksyinen. Malliston pienuudesta päätellen kesävaatteet tulee lähempänä kesää ja hyvä niin, en itse ainakaan vielä osaa kesävaatteita ajatella.
Minulla on miikkari ollut nyt vähän taka-alalla ja lähinnä kirppiksiltä niitä kotiuttanut.
Tytöt ovat kasvaneet miikkarista ohi ja pojille saan vartissa jämätilkuista joogien tyylisiä housuja hurautettuja itse. Naisten vaatteet taas miikkarilla tuntuvat parantuvat mallisto mallistolta. Syksyllä olisin voinut hankkia vaikka mitä jos olisin ollut omissa mitoissani tai tarvinnut.

Nyt poimintani mallistosta olivat aika mustat... sellaista jota pitäisi löytyä joka kaapista.


fantastic boatneck dress - on varmasti mekko joka sopisi joka juhlaansleeveless dress menisi varmasti niin arjessa kuin juhlassa, sekä olisi vartalon mallille luultavasti armollisempi. Tällä pystyisi ehkä myös imettämään?perfect pantsejä sovitin jo syksyllä mahan kanssa. Nytkään on vielä ihan heti tohdi näitä tilata vaan jos odottaisi pari kuukautta ja sitten kokeili mikä olisi oikea koko - toivon tämän hetkisistä mitoista ainakin vielä hieman pienentyvänni.


Lasten puolelta ainoa poimintani oli mustat 
slim sweatpantsit. Tyttöjenkin kaapissa olen suosinut kaiken kanssa sopivia mukavan tuntuisi mustia housuja ja nämä olisivat varmasti täydelliset.

Joko kurkkasitte miikkarin uuden malliston?


13 kommenttia:

 1. Mallisto oli kyllä itselle pettymys ja samaisen mekon bongasin itselleni ja vauvalle trikoopaidan, muut ei tällä kertaa tästä valikoimasta omaa silmää miellyttänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko tulossa valkoiseen kartanon avoimiin oviin?

   Poista
  2. Tulisin muuten, mutta meillä on tytön synttärit just lauantaina..

   Poista
 2. Kurkkasin muttei herättänyt mitään ostohaluja. Itselle ehkä olis vielä löytänytkin jos ei kova flunssa vaikuttaisi keskittymiskykyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut mitään pakko saada tunnetta, vain pari järki ostosta vois tehdä.

   Poista
 3. Pettymy oli kyllä.. Ainut pakko saada ihanuus oli se keltainen t-paita jossa poliisi ja paloautoja :) mutta olkoot siis, en tilaa mitään vieläkään.. Froteeshortsit keltaisena ja mustana olis kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olleen pettymys monen mielestä, varsinkin lastenvaatteet. Naisten puolelta löytyisi jotain kivaa, mutta tässä just mietin, että eivätkö miikkari just perustaneet siksi, että saataisiin markkinoille kivoja lastenvaatteita

   Poista
 4. Olitko sää tänään halpa-hallissa? Meinasin nykästä hihasta mutta en uskaltanut kun en ollut ihan varma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se oli sinä. Mun aivot rekisteröi asian vasta hetken päästä, kun olit jo menny ohi ja en sitten myöhemmin nähnyt sua.

   Poista
  2. Heh :D Pikaisesti kävin hakemassa tytölle sukkikset :D Sinun hiustenväri sai minut vähän empimään, mutta ois pitänyt vaan nykäistä hihasta :D

   Poista
  3. Tai varmaankin värittömyys, kun en oo kohta vuoteen värjännyt tukkaa. Blogissa varmaan näkyy vain lähinä tuo punainen hiusten latva :D :D Nythän tuon voi jo sävyttää. Aina ennen olen sävyttänyt raskaana hiuksia, mutta jostain syystä nyt ajattelin etten värjää, kun juurikasvu ei edes selvänä rajana näkynyt.

   Poista
 5. Oikeastaan ainoastaan tuon fantastic boatneck dressin sovittamista odotan. Lastenvaatteiden osalta on jo hiukan kyllästynyt olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita mekkoja tekisi mieli sovittaa, mutta vielä on kiloja normi kokoon, että ehkä jätän se loppukauteen.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!