Amalian Helmiä

5. tammikuuta 2015

Uusi neuletakki

Ulkoistauduimme kahdenkymmenen asteen pakkasesta huolimatta ja menimme kavereiden kanssa lounaalle - mammalle vähän muuta ajateltavaa.
Piti kuitenkin pukeutua lämpimästi ja poika sai pukea uutukaisen neuletakkinsa.
Poika sai tämän kummitädin neuloman neuletakin joulupukilta ja äiti ainakin on aivan ihastuksissaan ja poikakin tykkää pehmoisesta takista.

Huom - huopikkaat kaikille :)Teeman mukaisesti ja ystävän kehotuksesta kaivelen afrikanruusu virkkaukseni naftaliinista, jos siitä olisi mielenrentouttajaksi ;)

7 kommenttia:

 1. Vielä oot kotona, mua jänskättää niin sun puolesta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vielä!! Saa nähdä tekeekö enkat ja viihtyy pesässään pisimpään. Saa nähdä pääseekö ens viikolla ompeluun ;)

   Poista
 2. Ihana lahja! Mä täällä pakahdun ehkä hieman ylpeydestä sillä sain isommalle pojalle aloitetun ikuisuusprojektin nappeja vaille valmiiksi ja siinä on jopa nuorimmalle vielä kasvunvaraa. On aikaa etsiä ja kiinnittää ne napitkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun yhdellä neuletakki projektille kävi niin, että ois pitänyt heti alkaa jotenkin jatkaan hihoja. Olen enempi pikaiseen hurautusten ihminen

   Poista
 3. Onpas söpö neuletakki! Näitä kotitekoisia neuletakkeja katselee aina niin haikeana, olisipa hienoa jos osaisi itsekin tehdä samanlaisen. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mullakaan sinni riittää. Tämä kummitäti jo ylä -asteella hurautteli itselleen neuleita. Näitä arvostaa aina ostoa enempi.

   Poista
 4. Hei!
  Onpas ihana neuletakki ja ihanat huopikkaat! Mistä huopikkaat on? Onko hyvä pakkaskenkä? -Heidi

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!