Amalian Helmiä

15. tammikuuta 2015

Vauvaa

Nyt saatte tätä vauvatykitystä, mutta jospa näin saisin itsellekin talteen ripauksen tätä tunnelmaa.


Vaikka jäppisellä on selvästi alkaneet ne alun (toivottavasti ei mitään koliikkia) vatsavaivat, niin katsokaan minkä ihanuuden tuleva kummitäti oli vauvalle ommellut!!!  Toinen tytöistä toi mukanaan pussillisen itseleivottuja sämpylöitä kotiuduttuaan kaverilta - aivan ihana ele! Kyllä meitä nyt hemmotellaan, tämä mamma kyllä ihan liikuttuu :)

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti koliikki ei pientä söpöläistä alkaisi kiusaamaan ja vatsavaivatkin helpottaisi pian! On tuo pieni mies vaan niin suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sitä aina pelkään, kun ite oon koliikkilapsi

   Poista
 2. Onpa ihanan raikkaat värit peitossa! Ja tuo pieni mies on vaan niin ihana. Huomasitko että h&m nettikaupassa oli ilmaiset postikulut vielä tämän päivän? (vai olikohan huomisenki)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin jostain blogista ja sen innoittamana lähdinkin tilaamaan. Ehdottomasti kannattaa tuollaiset vinkit käydä tänne laittamaan. Miksiköhän en nyt älynnyt lukijoita vi

   Poista
 3. Ihana,ihana pieni... Ei parasta lääkettä vauvakuumeeseen tämä blogi ;)
  itsellä tytöt 6v ja 9v.
  miten koet isomman ikäeron arjessa?
  t.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiheesta tulen varmaan vielä erikseen bloggaamaan, mutta mulla on kaksi kaveria joilla samana vuonna syntyneet lapset ja keskusteltu siitä ja juuri keskusteltiin äidin kanssa jolla kolme putkeen. Luulen kuitenkin, että jos ois kolmas tullu putkeen ei ois neljättä tullut. Me kuitenkin ollaan pidetty todella hyvänä tyttöjen lyhyttä ikeä eroa ja melkein vielä poikaa odottaessa ajateltiin, että neljäs saa tulla jos on tullakseen, mutta kuitenkin niin ettei tule yli kolmen vuoden ikäeroa. Mutta siis todella huippua, että tyttöjen ja poikien välissä tuo reilu viisi vuotta.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!