Amalian Helmiä

28. tammikuuta 2015

Pomppia

Lastenvaate/perhebloggarina en voi jättää huomiotta eilen julkaistua Pompdeluxin mallistoa ja kuvastoa. Minä olen pitänyt kutsut joka kautena siitä lähtien, kun Pomppi Suomeen rantautui. Nyt jää ainakin alkukauden kutsuilut sattuneesta syystä pitämättä. Jo ennen Pompin tulemista Suomeen tilasin niitä Tanskan verkkokaupasta - joten kokemusta on jo aika monelta vuodelta.
Kaverilla on ystävänpäivänä kutsut, jonne suuntaamme mallistoa lähemmin tutkailemaan.

Alesta tilasin meidän kestosuosikeita Pompin sukkia niin tytöille, kun pojallekkin, sekä ribbileggareita ja paitoja. Ne ovat hyvin kestäneet kovaakin käyttöä ja nuorempi perii vanhemmat tytön entiset ja vanhin saa uudet, näinhän se menee. Onneksi saan kokolapusta vaatteita kaappiin viikatessa tarkistaa kummat on kummalle, koska ei niistä erota kumpia on pesty 100 kertaa ja kumpaa paristi.

 Uusi tuttavuus viime keväänä oli tekniset välikausi vaatteet. Tilasin niitä meille ja tytöt lämpesi niille heti. Meillä on nytkin kovat tarve välikausivaatteille. Pojalle on puku varmaan sopiva, mutta tytöt tarvii tekniset takit ja niitä kaivattiin jo syksyllä, mutta kituutettiin softseffeillä kevyt toppatakkeihin asti. Mietin vaan tuota Shell takkia, että onkohan siinä vyötärökiristystä? Haluaisin tytöille takit joissa olisi "tyttömainen" malli, mutta silti sporttinen. Talven reiman parkatakit ovat olleet juuri
sellaiset.

EDIT: "edustajani" laittoi viestiä, että shelleissä on se vyötärökiristys - JEE ja kankaan laatu nykyään samaa, kun toppavaatteissa - viime talveksi ostetut toppavaatteet on meillä edelleen kuin uudet - eli ei mitään kulumia tai nirhaumia.
Molemmat tarvitsevat myös uudet housut... Vanhemmat tytön housut oli maanantai kappale ja niistä hajos saumat ja nuoremman tytön on liian pienet - harmi vain, kun ei ole toista tummaa väriä, kun tuo sininen. Minä en tohdi vaaleanpunaisia ulkkareita ostaa. Molemmat tarvitsevat myös uudet softshell takit. Hyvä, kun värejä takeista löytyy kiitettävästi,
Huomasin parannusta ainakin henkseli ulkkareissa, että niihin oli tullut jalkarenksut - ne tilaan ehdottomasti pojalle niin kovasti tykkäsin niistä.


Meidän suosikeihin kuuluu myös pompin yökkärit ja alkkarit - voiko pehmoisempia yökkäreitä olla?

Edelleen kaipaan heiltä takavuosien erikoisempia fakkuja ja farkkumekkoja, muuten housuissa oli valinnan varaa  ja mallisto taattua Pomppia. Me ei vaan tarvita nyt kun ulkovaatteita niin en erityistä huomiota muihin kiinnittänyt. Ihania mekkoja ja tunikoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!