Amalian Helmiä

13. tammikuuta 2015

Hempeissä kevääseen


Kevät/kesä mallistot alkaa ilmestymään ja HM aina etunenässä.
Pakkasten paukkuessa on mukava lämmitellä kesäisissä tunnelmissa.
Jossain vaiheessa voisi käydä tyttöjenkin kesävaatelaatikot läpi, että mitä tarvitaan.
Tein jo tarvelistaa puhtaita vaatteita kaappiin viikatessa: ei yhtään hupparia, vain yhdet tregginssin (vai miksi niitä joustavia slimmejä farkkuja sanotaan) ja nekin mustat, kesäisiä pitkähihaisia tunikoitakaan ei muistini mukaan ole.


Täytyy vielä tyttöjen koulusta kotiuduttuaan kysellä, että menikö heistä liian hempeeksi. 
Äidistä nämä oli ihania! Onneksi nykyään HM.n tyttöjen mallistossa on kokoja 140 asti, joten meidän tytökin voi niitä käyttää, eikä teiniosaston vaatteita. Vaikka koitan suosia kotimaisia lastenvaatteita tai -nettikauppoja tulee hankintoja tehtyä myös jättiketjuista ja lähinnä juuri henkkismaukalta.

14 kommenttia:

 1. Nuo hupparit on aivan ihania. Meidän tytöillä on joku "inhotaan kaikkea mistä äiti tykkää" kausi, joten en uskalla edes kysyä olisko ne kivat. Mukava, että niitä tosiaan on 140 asti, mutta miksihän livekaupoissa ei. Ois kivempi ostaa liikkeestä suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tuossa jo kysyin ja molemmat tykkäsi kaikista- ainoa epäilys oli housuista, että miltä mahtavat tuntua.

   Poista
 2. Miksihän zeppelinin hm:ssä ei ole noita lastenpuolen isoja kokoja... Sillä merkillä koot vaihtelee niin paljon että mielellään sovittaisi ennen ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa olen monesti manannut!! en tiiä mahtaako muissa liikkeissä olla?

   Poista
 3. Nuo on kyllä ihania ja onneksi tosiaan ei tarvitse edes katselle vielä sinne teinien puolelle! Meillä tyttö teki kuvastosta ison ostoslistan, mutta mielelläni mäkin kävisin tiettyjä tuotteita ihan liikkeestä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee melkein tyystin vaan tilattua, kun ei liikkeestä sitten ikinä mitään kivaa löydykkään :(

   Poista
 4. Minäkin tein pienen tilauksen H&M:lle. Meidän ekaluokkalainen on siirtymässä kokoon 134cm ja en tosiaan noin pienelle halua teinivaatteita ostaa.. Lindexin kaikki kivat vaatteet taitaa loppua 122cm-kokoon, onneksi H&M:ltä löytyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindex 122 ja kappahl 128, joten eipä ole tyttöjen osalta niihin asiaa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö ookkin - vielä oli mintun vihreääkin tarjolla, joka sekin ihana - meidän tyttöjen huone on just roosa - mintuvihree - tykkään :)

   Poista
 6. samat on meillä listassa, vähän eilen kurkin jo kaupassa. harmi ettei ainakaan meidän kaupassa ole tuota lastan 134/140cm kokoa (oon kysynyt). nuo hupparit oli ihanan näköiset
  /kippuralla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla missään kaupoissa... harmi!! Onneksi netistä saa

   Poista
 7. Käsittääkseni on HM:lta ihan tuore "aluevaltaus" tuo tuo pikkutyttöjen vaatekoon jatkuminen tuonne 140cm asti?! (vai olenko väärässä, saa korjata. ) loistava sellainen kuitenkin!!! En muista että olisin myymälässä tai nettikaupassa koskaan ennen nähnyt noin olevan.. mielestäni aina ollut se tasan 92-128cm ja sitten isojen puoli 134-164cm.. Meillä ekaluokkalaisella nyt 128cm käytössä ja olin kauhistellut että kohta sinne isojen "teinityylisiin" vaatteisiinko joutuu siirtymään.. jospa nuo isot 134-140cm koot vasta vähitellen tulossa perusmyymälöihin.. (toivoo optimisti) ja siksi ei vielä ole siellä tarjolla kun uudistus on näin tuore.. T:TM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä jonkun aikaa heiltä saanut, kun kovasti mietin niin viime keväänä olen tilannut 134 ja 140 housut tyttöjen puolelta. Vielä mitään en oon teineistäkin ostanut. On jotenkin jännämiksi ei liikkeissä niitä ole.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!