Amalian Helmiä

1. tammikuuta 2015

Omaa napaa

Edelleen yhtenä pakettina. 
Eihän laskettuaikakaan ole vasta kuin sunnuntaina.
Esikoinen on sunnuntain lapsi, toinen lauantain ja poika perjantain, joten joukon jatkoksi olisi sopinut torstain vauva, mutta ei taida siihenkään ehtiä :)
Lapset ovat syntyneet esikoinen 40+2, toinen 40+1 ja poika 40+0, jos tämä haluaa tässäkin asiassa olla erilainen niin meneekö sitten reippaasti yliajalle?
Tässä raskaudessa on pahoinvointia ja väsymystä ollut edellisiä vähemmän, joten antanee sitten takaisin nyt ;)Koitin otattaa kuvia joka kulmalta, mutta eivät saaneet otettua tämän kummempia kuvia. Minusta masu ei näy edes eteenpäin jos on pukeutunut täysin mustiin, eli ilmeisesti aika poikamaha. Vaikka ei minun mahat ole ikinä taaksepäin näkyneet ja aina poikia on veikattu.

14 kommenttia:

 1. Voi kuinka kapoiselta vyötärö näyttääkin takaa katsottuna! Minäkin täällä joka päivä käyn kurkkimassa, onko mitään tapahtunut - ja heti vedän johtopäätöksiä, jos postausta ei olekaan tullut :) Tsemppiä, varmaan kohta alkaa tapahtua, kun teillä kaikki ovat noin täsmällisiä olleet. Itse ei olekaan päässyt tuota loppuodotuksen jännitystä kokemaan, kun toinen on syntynyt 5 vkoa etuajassa, ja toisen syntymäpäivän sai merkitä kalenteriin jo kaksi vkoa ennen h-hetkeä.. Koitahan nauttia myös viimeisistä päivistä, joissa on varmaan myös ihan oma "tunnelmansa", mukana jännitystä ja ehkä myös vähän pientä haikeutta(?) MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan ihan tuohon eteenpäin - mää ajattelinkin, että ajatteleekohan kukaan, että oisin vauvan teossa, kun en aamupäivästä blogannut :) Kieltämättä on haikeutta ilmassa, vaikka siihen haikuteen tuo helpotusta väliin tukala olo, mutta silti ja tuohan se taas muutosta elämään.

   Poista
 2. Oi, aika mahtava maha <3 Tsemppiä loppumetreille, se odottaminen on tuossa vaiheessa aika konkreettista;)
  Huomasitko, että sinua oli onnetar suosinut Eloisat -blogin EBBE -arvonnassa? Laitahan minulle viestiä, niin saadaan vaatteet matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kokoajan mielessä. Sillä varmaan menny arvontakin ohi, vaikka mielestäni jokaisen sun postauksen lukenut ---- ihan huippua. Oikein ajattelin, että voi, kun voittas, kun just sen koon vaatteita hukannut ja muille on melkein samasta kuosista jo vaatteita - nyt siis saa vauvakin!!

   Poista
 3. Voi mikä ihana masu! :) Ja tsemppiä loppumetreille! :)

  VastaaPoista
 4. Jospa pieni kohta saapuisi, kun muutkin ovat noin lähellä laskettua-aikaa syntyneet. Itsellä molemmat on mennyt yli kaksiviikkoa yli lasketun.
  Ihana tuo masu ja tosiaan takaa ei näy mitään. Itseki kun leventynyt molempiin suuntiin kun tyttöjä odottanut :D
  Tsemppiä viimeisiin päiviin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tytöistä ihan minit pallot - mää oon niin pitkä selkänen, että mahtuu tuonne sisälle, mutta nyt on ollu paljon enempi ulkoneva ja on kyllä paljon helpompi minusta mitä se, että kylkiluut ja sisuskalut ihan lintassa.

   Poista
 5. Josko tämä syntyisi sittenkin lauantaina? Toivottavasti saat levättyä ja kerättyä voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin oon saanut nuluttua, vaikka alkaa nyt kyljissä tuntumaan. Tänä aamuna tuli poika viereen aamuyöstä - niin terhakkaana oli tulossa, että en ees yrittänyt omaan sänkyyn, vaikka yleensä ei tule. Alkoi sitten samalla supisteleleen ja poika silitteli äitin poskea ja tuli kylkeen vaikka yleensä oon niin isin poikaa - ajattelin, että se varmaan aavistelee jotain vaikka en mitenkään liikkunu tmv... no ne loppu, kun ylös nousin :P

   Poista
 6. Meillä esikoisesta veikkailtiin mahan perusteella niin vahvasti poikaa, että aloin jo itsekin siihen uskoa ja yllätyin todella, kun tulikin tyttö! :D Meillä on lapset menny vähintään neljä päivää yli eli tiedän kyllä, miltä odottavan aika tuntuu. Tsemppiä loppumetreille! Ja muistakaa, että jos kiire tulee, niin lastenhoitoapua saa soitella. Naapurissa jännätään kuulumisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin sellainen ihminen joka muka aina tienny kumpi tulee veikkas väärin ja mummon oli pitänyt useamman kerran varmistaa, kun syntymästä ilmoitti, että siis tyttökö :) Pojasta neuvola täti hoki viikosta 36, että ei mee laskettuun, ei varmasti mee, vaikka ite koitin sanua, että jos kuitenkin siihen asennoitus. Eniten pelkään sitä kiirelähtöä, joten hyvä tietää, että voi soittaa hätiin. Tiina on valmiudessa kanssa, mutta sillä menee päiväsaikaan tovi, että pääse lasten kanssa tulemaan.

   Poista
 7. Minä veikkaan, että syntyy maanantaina! :) vauva ei taida olla vielä laskeutunut, kun maha on noin ylhäällä? Tosi hoikkana oot kyllä pysynyt, vähän kade oon kun itse paisun kuin pullataikina loppuraskaudessa turvotuksen takia. onnea ja tsemppiä koitokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi ylintä kuvaa on otettu viikko sitten ja kaksi alinta eilen. Mutta se on ollut siitäkin erilainen, että tosi hitaasti laskeutuu, mutta kyllä ne neuvolassa sanoi, että ois kiinnittynyt ja pää ihan alhaalla ja sen kyllä tuntee. sf-mittakin oli pienentynyt ja huomaan ite siitä, että peppu valahtanut vauvalla alemmas.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!