Amalian Helmiä

31. joulukuuta 2014

Kymmenen suosituinta bloggausta ja katsaus menneeseen vuoteen.

Vuoden viimeisenä päivänä voi vaikka kelata mennyttä vuotta taakse päin ja
keräsin yhteen kymmenen vuoden suosituinta postausta.


Ensimmäisenä komeileen postaukseni pienistä kotimaisista lastenvaatemerkeistä ja kannattaa edellen käydä se kurkkaamassa ja eritoten kommentit, koska sinne on tipahdellut pitkin vuotta uusia vinkkejä kotimaisista lastenvaatemerkeistä:

Meille on kotiutunut uusia tuttavuuksia ja entistä vahvempanan lastenvaatekaappia edustaa kotimaiset vaatteet ja Lorun kanssa olen tehnyt yhteistyötä

Toisena komeilee pohdintani kerrossängyistä. Kesällä meille uusi sänky kotiutui ja samalla meni syksyllä tyttöjen huone uusiksi, josta edelleen on postautekemättä:

Tämä postaus taisi sillä päästä kärki kolmikkoon, kun siinä taisi tulla ensimmäinen vihjaus uudesta perheenlisästä:


Minä palasin vajaa vuosi sitten töihin tekemään 60%.sta viikkoa (suosittelen) ja  pojan päiväkotiin lähtö askarrutti mieltä ja kiinnosti myös muita. Ensin poika oli kuukauden isän kanssa kotona. Näin lähes vuosi päiväkotiuraa takana ja  on mennyt loistavasti. Poika on tykännyt hujasti olla hoidosta ja äiti ei voi, kun kehua hoitoa!!!:
Vauva päiväkotiin

Vauva aiheet ovat olleet yllättävän suosittuja vaikka minusta tuntuu, että näitä vauvablogeja on pilvinpimein toisin, kuin isompien lasten blogeja:


Olen saanut viimme vuonna tehdä monta huippua yhteistyö postauta Blogiringin kanssa. Niiden ansiosta on saanut tutustua uusiin tuotteisiin, joista moni on tullut meille jäädäkseen, sekä olemme intoutuneet puuhastelemaan yhteistyökuvioiden merkeissä kaikkea hauskaa.
Suosituin yhteistyöpostaus on ollut Blogiringin ja Pierre Robertsin yhteistyö, eikä suotta!:


Etsintäkuulutukseni kadonneista perheblogeista kiinnosti myös muita ja hyvä, koska sen ansiosta olen löytänyt pari uutta, nykyistä vakio lukulistallani olevaa blogia:
etsintakuulutus

Keväällä tuli mietittyä jalkojen kokoa ja sain mahtavasti kommentteja jalkojen koon periytyvyydestä:
Pienet jalat

Syksyllä harkitsimme talon rakennuttamista, joka on toistaisesti jäissä, mutta ei täysin unohdettu ja mietimme pohjaratkaisuja. Siihen tuli vinkkejä ja jospa joku sai vinkkiä postauksesta:OIH Lastenvaateverkkokaupan kanssa olen saanut tehdät muutaman mukavan yhteistyön, jossa löysin meille uuden lastenvaatemerkin the brandin,jota on kaappiin tullut yhteistyön ulkopuolteltakin.
Teimme yhteistyössä myös postauksen tästä kids roofin nukketalosta, joka on edelleen viikottain lastenleikeissä ja kestänyt mukana menossa:Suuri kiitos kaikille lukijoille ja eritoten teille jotka tohditte jättää tänne kommenttia.
Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille.


8 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Jatka entiseen malliin! Sulla on kiva blogi : ) Käyn päivittäin katsomassa mitä teille kuuluu ja nyt olen jännittänyt teidän uuden pienokaisen syntymää. Hyvää Uutta Vuotta 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana saada tälläistä palautetta - hyvää uutta vuotta sinullekkin!

   Poista
 2. Ihanaa vuotta 2015 ja voimia viimeisiin raskaushetkiin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavasta vuodesta, vuonna 2015 jatketaan mukana oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ja jospa näkisimme nyt livenäkin.

   Poista
 4. Käyn lähes joka päivä kurkkaan, onko uutta postausta...harvoin tulee vaan jätettyä kommenttia.
  Kiitos mukavasta blogista!
  Hyvää alkanutta vuotta! Ja voimia loppuodotukseen vai liekköhän siellä jo pikkuinen maailmassa!? :) -Kati-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että nyt jätit. Valtaosaa blogeista itsekkin luen kommentoimatta, vaikka itse tiedän kuinka kommentit lämmittävät mieltä :) HYvää uutta vuotta!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!