Amalian Helmiä

13. joulukuuta 2014

Joulukattauksia

joulu 2013

joulu 2011

joulu 2010

joulu 2009

joulu 2008


Viime jouluna silitin joulun ajaksi valmiiksi useamman liinan ja niin teen tänäkin vuonna.

Lounaaksi syömme riisipuuron ja kattauksessa voisi olla punainen liina ja pellavaiset servetit, sekä uudet tekemäni kynttiläjalat.

Illalliselle harmaa liina, valkoisella tyllillä ja hopeisilla kynttilän jaloilla, ehkä

Oma suosikkini on vuoden 2011 kattaus. Olen niin tyytyväinen tuohon jo vuonna 2001 ostamaani valkoiseen 24H-astiastoon. Ei ole tarvinnut harkita muun astiaston hankintaa.


PS. mitäköhän tämä on, kun ei kiristele, eikä vihlo?!? Taidan alkaa tekemään viikkosiivousta, joka jäi juurikin voinnin takia torstaina tekemättä.

8 kommenttia:

 1. Kivoja kattauksia :) Mun pitäis löytää meille vielä ennen joulua uudet kynttilänjalat kun vanhat et oikein enää iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon tykännyt noista pelkistä Ikean pilarikynttilöistä - nyt tuolla odottaa mun itse tekemä.

   Poista
 2. Tunnelmallisia joulupöytiä teillä. Niin tuttu tunne että kaikki kolotukset ja vihlonnat katoaa! Mutta sittense yllättääkin! 😊 jostakin luin tutkimuksen että vauva syntyy keskimäärin viikolla 39 ja meillä se syntyi tasan.. Tsemppiä loppumetreille!
  Erika ja poika 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin jostain aikaisemmasta kommentista, että oletkohan se sinä - OIKEIN HIRMUSTI ONNEA TEILLE!!!!! Teillä on siellä maailman paras joululahja. Oletteko vielä laitoksella? Kiitoksia :)

   Poista
 3. Kiitos! Sain vinkin tänne blogiin ja jäin koukkuun. Kivoja juttuja! 😊 päästiin torstaina kotiin, vauva syntyi maanantaina.. Nyt täällä koitetaan saada arki tullaan kahden pienen kanssa.. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sun oma vointi? Mitäs tyttö tuumas pikkuveikasta, vai ymmärtääkö vielä? Voi teillä on jo iihanaa vauvan tuoksua.

   Poista
 4. Vauva syntyi lopulta sektiolla ja tietysti siitä toipuminen vie aikaa.. Hankala kun ei pysyt F nosteleen.. Mut muuten oon toipunut siitä tosi hyvin!😊 F on ihan mielissään vauvasta, kokoajan haluaisi silitellä ja pussailla sitä. Eli taitaa olla just sopivassa iässä mustasukkaisuutta ajatellen.. Sitä ei ainakaan oo havaittavissa. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä joudunko minäkin sektioon, kun en taas tiiä miten tää tuolla masussa on :) Et varmaan pääse huomenna ompeleen. Mää luulen, että paras ikä on just alle kaksi vuotta, jopa seiten vuotiaana oli sama tyttö mustasukkaisempi.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!