Amalian Helmiä

28. joulukuuta 2014

Tylsää

Saako valittaa, vaikka tietää, että tämä on vain väliaikaista ja kohta on taas hoppu?Odottavan aika on pitkä ja olen päässyt aika vähällä, kun on ollut kaikenlaista joulunalustilaisuutta, joihin kaikkiin en edes taipunut. Olen sanonutkin,että hyvä aika odottaa kun ajatukset on Joulussa. Nyt on Joulu rentouduttu, todellakin ... Aattonakin vetäistiin pojan kanssa kimppapäikyt. Muina pyhinä onneksi kyläiltiin ja mummi halusikin tytöt pidemmäksi aikaa kyläilemään.Aleihin en nettiä kauemmas tohdi ja olenkin surffaillut etsien kaverin pojalle haalaria, meidän tytöille toppahousuja, omalle pojalle kenkiä, mutta löytänyt olen vain kengät tytöille.

Hyviä alehavainnontoja olen tehnyt:

Stockmann - mahottomasti tavaraa -40 ja ite tilasin tytöille reiman kengät ja salaman kameraan.

skidissä Villervallan topat lähes -40% ja hyvin kokoja ja värejä jäljellä. Itse olen ollut aivan super tyytyväinen viime keväänä olosuhteteiden pakosta ostamaani villervallan haalariin ja melkein harmittaa ettei pojalla ole haalarin tarvetta, niin ihana musta turkoosi puku olisi. Mutten prossat sisävaatteista vielä turhan pienet.

babyshopssa heti alkuun hyvät prossat ja the brandia ja ebbeä sieltä katellu, mutta en oo vielä tilannut, kun ei oo tarvetta. Mustat ebben toppikset menetin, kun lähdin etsimään muualta tietoa niistä (eli miinuksena se ettei sivuilla näu tekniset yms tiedot)

metsola - brändien alta näkee kätevästi kunkin merkin aleprossat - gugguuta%,  name it farkut ois -30% ja tytöt kyllä tarvitsisivat mustien rinnalle värikäämmät ja ne vuori farkut ois ihanat, mutta tytöt ei oo päässeet niitä hypistelemään.

reima - paljon toppaa -30% ja ite pidin siellä kiddon mustia toppiksia, mutta liian kauan jahkasin ja ne on nyt menneet.

pentik - ale -20 -50% hurjasti tuotteita -50% alesta ja sieltä voisi jo katsella ensivuoden lahjaja.


Onneksi saatiin eilen pojan kanssa ystävät istumaan iltaa ja parantamaan maailmaa, kun ei itse kauvemmas tohdi enää.
Lomapäiville on suunnitteilla kotileffaa kera mammojen ja lasten. Mihinkään mäkeen ei mamma kykene, kun varmasti jos paikalle pääsisi ois äidillä jo vessahätä.
Täytyy kehitellä tähän kotiin puuhaa ja isukinkin pitäessä jonkun viimeisen lomapäivän pois vois mamma vaikka vaihdella verhoja.
Punaiset joulukoristeet saivat lähdön jo heti aamusta ja nyt arvon ottaisinko nuo hopeamustat verhot pois ja vahtaisin valkoisiin. Höyhen kranssi ja mustahimmeli, sekä valkoiset tähdet sai jäädä, sekä kuusi, mutta siitäkin otin punaiset pallot pois. Tytöt vielä suuttuvat, jos äiti on mennyt viemään kuusen pois heidän kyläillessä.Onko ideoita miten sais ajan kulumaan, miten kun vain rentoutumalla (ja siinä pohtimalla tulevaa koitosta)?

Kuvat on jouluaatolta

13 kommenttia:

 1. Itsekin pelkään vähän tuota kotiin jäämistä, että kuinka saan ajan kulumaan, mutta muutama kuukausi vielä töitä ja sitten mietitään asiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksin tuossa alkaa niitä keittön kaappeja siivoamaan. Onneksi ei tullut siivottua ennen joulua ja se saunakin on vielä pesemättä, että jospa tässä jotain. Nyt ei vaan se normi arki rullaa, kun ei oo koulua jne, vaikka toisaalta mukavakin jos lähtö tulee niin tytöt on kotona sen aikaa hätätilassa, kun kaveri ajaa hätiin muutaman kilsan päästä ja mummo sitten tunnin matkan päästä.

   Poista
 2. Muistan niin tuon ajan vielä! Aika kuluu niin hitaasti! Tsemppiä tulevaan!
  Ps. Mikä ihana kangas tuossa alimman kuvan seinällä on?! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletettavaa kuitenkin, että viikko enää - tahtoo vaan alkaa jännittään jos ei oo puuhaa :/ Se ei oo kangas tai no on siinä valkoista lakana kangasta, mutta siinä on päällä mustaksi värjättyjä pitsiliinoja :) Oiskin aika hyvä idea kankaan kuosiksi!

   Poista
  2. Oih, oikeastaan vielä ihanempi nuin! Uskallanko kopioida idean itsellekkin?! 😊

   Poista
  3. Ihan vapaasti - jostain diy osiosta pitäs löytyä parempaakin kuvaa.

   Poista
 3. täällä samoissa tunnelmissa,eli ootellaan millon oys ja synnäri kutsuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ollaan yhtä aikaa niin nykäseppä hiasta - vaikka mää oon ollu synnärillä aina sellanen vauvan kanssa nyhjöttäjä ja en esim oo tohtinut jättää sitä syönnin ajaksi yksin huoneeseen - viimeksi olinkin perimmäisessä nurkassa, että ehkä silläkin.

   Poista
 4. Tulin kiireiltä kurkkaan, olet vielä yhdessä koossa? :D hei ne rattaat jää nyt kysymättä yhdestä syystä, toivottavasti löydätte. Laita email jos kiinnostaa miksi, ei tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kärvistellään - ei kai se liity siihen mistä laitoin jonkun lyhyen postin?

   Poista
  2. Ei millään tavalla sinuun liity :) En oo itseasiassa ehtiny ees lukee mitää postauksia :D

   Poista
 5. Mä muistan tuon ajan, mutta mun onnekseni oli vielä kesälomat ja lasten kanssa ei vaan ehtinyt tylsistymään. Voimia ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tytöt mummilassa ja nytkin odotan, että kello ois niin paljon, että kehtaisin soitella niille. Aamua onneksi piristi neuvola käynti.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!