Amalian Helmiä

15. joulukuuta 2014

Me tytöt


Väliin vähän muutakin kuin jouluhösötystä.
Joulun aika tahtoo mennä hempeillen, mutta eilen lähdettiin tyttöjen kanssa kutsuilemaan reteemmin.
Voiko olla parempia "raskauskenkiä", kun Topmanin Lapikkaat. Nää on jo kovia kokeneet, mutta edelleen yhtä kätevät vetää jalkaan ;) Verson puodin kotimekko ei mee kiinni, kuin vatsan kohdalta soiden, mutta odotellaampa sitä imetysaikaa - takuulla kätevä.

Tytöillä kaikki Metsolaa. Sydän mekko on tosin itse ommeltu metsolan joustofroteesta. Tuon mustan mekon kaltainen mekko löytyy uudestakin mallistosta.

ps. mää saan hurjasti kommentteja tuosta pallomahastani - raaskinko siitä luopuakkaan :)

6 kommenttia:

 1. Ihana pallo! Mä tuun hyvää vauhtia perässä, rv 24 ja maha niin iso et ihmiset kyselee et joko se on laskettu aika.:) Apua, vähän pelottaa et kuinka isoksi se vielä kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan mahdoton pallo!! Ikinä maha ei oo saanut noin paljon kommentteja. Tänäänkin kahdelta vaikka hyvä jos kotoa poistui. Tuo on sellainen kivikova möykky. Mulla menossa rv 38 ja toivottavaa ettei kasvais enää, vois vaikka valahtaa alas. Nyt illan koittanut saada mylläystä videolle.

   Poista
 2. Mulla on ikävä jo viimeisintä jättimasua, vaikka kirosin sen jo ihan hankaluutensakin takia. Nautihan siis ihanasta pallosta vielä kun voit ja voimia viimeisille päiville ja tarvittaessa viikoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma, että ikävä tulee ja tämä ei sinäänsä ole edes kovin hankala saa mm. saa nukuttua, mutta kova se on ja eihän sitä kauheesti keskivartalosta taivu. Kiitos, juuri tajusin, että sehän voi syntyä ihan minä hetkenä tahansa.

   Poista
 3. Mutta voi miten ihana pallo onkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on semmonen ettei näy taakse ja mustat vaatteet päällä eteenkään, mutta sivulle kylläkin.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!