Amalian Helmiä

17. joulukuuta 2014

Hurahtanut hamstraaja Verson puodissa

Kävin ostoksilla Verson Puodissa.

Mää sekosin täysin!!!!! 19 vaatetta ja yksi kangas (ei kuvassa). Kauhistelijoille kerrottakoon, että nämä maksoivat yhteensä vain pari kymppiä enemmän, kun keväällä tilaamani trikoomekot minulle ja tytöille.... Vaikka ei sillä siihenkin ostokseen olin tosi tyytyväinen. No joo ei näitä aina näin edukkaasti saa - osa on kakkoslaatua ja osa vanhojen mallistojen jämiä, mutta silti!!!
Pidin myös konrolli koko hommissa, että ei löydy saman kokoisia (muuta, kun äidille), eli pidetään eri aikaan. Tässä näkyy kyllä tämän mamman piheys, että jemmaan jemmaan ;)

Heti käyttöön (vauvallekkin kunhan syntyy) nappia. 


Pojille   otin bodyja kaksi eri kokoista, kun huppari menee pitkien resorien ansiosta varmaan pitkäääään
Saman kuosin haalari meiltä jo löytyi, kaverin antama palkka "iltapäiväkerhosta" :)
Tämä Jemman ajatus lähti tuosta Jumpista - ihana vauvalle kesällä ja kun vetäisin itselle tuon mekkotakin päälle tykkkäsi esikoine, että sopii äiti sulle tosi hyvin. Tämähän on loistava imetyksessä ja kesällä vaikka takkina
eli äidille takki, vauvalle jumppi ja muille paidat
Ihanaaaaaaa - iiiik voitte vaan arvata mitkä kiljahtelut tämä mekko aiheutti pikku veikan suusta.
Tätä vain kenguru teepparina äidille ja yksi mekko yhteiseksi tytöille
Tytöt saivat molemmat aikakortilla tunika/mekot - mikä malli.
Äidille tunika, joka ei pääse tässä oikeuksiinsa ja pojalle paita. Vauva jäi nyt tässä kuosissa ilman, mutta ottaisin bodyn jos jostain löytyisi.

Että sellainen sekoaminen tällä kertaa - älkää pyörtykö - ei meidän isukkikaan edes kauhistellut, kun aloitin kertomalla ensin mitä maksoin :)

Kannattaa pyörähtää puodissa tiedä mitä sieltä löytyy...

20 kommenttia:

 1. Nämä oli kyllä ihania ja edullisia! Minä otin kans kuopukselle tuon kellotunikan, vaikka oli just saanut viisi uutta mekkoa Me&I-mallistosta :D ja itelle jo sillon srk-talolla ihailemani mustavalkoraitaisen tunikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh eikös se ole melkoinen mekkotyttö :) Se muva tunika oli aivan ihana ja olisin minäkin sen ottanut jos en ois ommellu jo melkein samanlaista ja sitten piti miettiä sitä mahdollista imetystä.

   Poista
 2. Miten sää löydät pojille ihania vaatteita ? Minusta tuntuu, että mää oon poikien vaatteiden kanssa ihan hukassa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaa sinä voi olla bloggauksen aihetta - se vaan tahtoo unohtua, kun tytöille niin paljon helpompaa. Mää inhoan niitä poikien perusvaatteita (esim perus sininen paita auton kuvalla ja perus collarit jalkaa). Päiväkodissa ja arkena mennään pitkälti metsolalla, villervalla ja äidin ompeluksilla (yksiväristä, raitaa tai hyvin simppeleitä kuvioita - jäppinen rakastui heti tuohon oranssiin nappipaitaan). Kylään jne. pomppia, newbietä ja on meillä jotain ganttia ja myoralia, mutta vaatetta on pojalla paljon vähemmän, kun tytöillä tuolloin :(

   Niin ja mitä joko tiedätte sukupuolen???? Onko mulla menny jotain ohi????

   Poista
  2. Pitää lähtä itsellä oikein kunnolla nyt vaatekierrokselle ja vähän katselemaan niitä poikavauvojen vaatteita, sillä täytyy myöntää, että en ole niitä koskaan katsellut :D

   Juu, juu, poika tulossa ( luitkin jo tuolta toisaalta :D )

   Poista
 3. Oih! Onko siellä joku ale? Pitäsköhän kävästä mutka siellä?! 😃
  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä vissiin mikään erikoinen ale oo, mutta noita jämiä saa edukkaasti, kuten aina voi saada jotain kakkoslaadun kangasta. Heti tuli mieleen aika kortilla mekko, joka tuossa alimmassa kuvassa tytöllä päällä, että sitä oli myös 80/86 koossa ja ihastelin sitä, että oispa pieni tyttö!

   Poista
 4. Aa, mitä nämä on? Järkyttävä vaaterakkaus ensisilmäyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui hui , mulla on jäänyt linkit laittamatta!!!

   Poista
  2. Ei kun koko eka lause ennen ensimmäistä kuvaa pyyhkiytynyt.... Siis paikallinen kotimainen Verson puoti on kyseessä. Suomalaista suunnittelua ja virolaista valmistusta.

   Poista
 5. Oi oi oi, niin ihania! En koskaan raski tilata versolta ku tulee kalliit postikulut päälle. Ja kun niitä vaatteita ja kankaita on aina niin vähän, ettei esim.kahdelle tytölle oo samoja mekkoja jäljellä tms. Niin nopeasti ne aina menee. Voiko sieltä siis ostaa paikan päältäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.facebook.com/VersonPuoti?fref=ts tuolta facesta löytyy ajankohtaiset aukiolo ajat, mun ihana ystävä on siellä aina silloin tällöin töissä. Minä yleensä olen ottanut noudon ja ohi kulkiessani hakenut. Ne on kyllä suosittuja, mutta sen rajallisuuden ymmärtää, kun ovat tosi pieni yritys ja tuotteissa on paljon kiinni, joten jos jäävätkin käsiin niin huonompi homma. Ovathan tehneet sitten lisätilauksia suosituille, sekä joihinkin on ollut ennakkotilaus mahdollisuus. Oliko nyt jossain joulukalenterin luukussa postikuluttomuus?

   Poista
 6. Hetihän sinne piti porhaltaa mutta eipä siellä mitään alessa ollu, ihan normaalihintasia kaikki. Taisit saada bloggaajan alella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun bloggailusta kukaan tienny ja blogittomat sai ihan samaan hintaan. Kävittekö siellä puodissa ihan paikan päällä? Kakkoslaatua ja Jämiä saa vain puodista, eikämolekkaan mitään järkeä napauttaa yhtä tai kahta vaatetta nettiin.

   Poista
  2. Käytiin ihan puodilla asti, sanovat vielä ku kysyin ettei mitään oo alessa, harmi!

   Poista
 7. kivoja löytöjä olet tehnyt! Mä oon netistä yrittänyt välillä kytätä meidän neidille sopivaa mekkoa, mutta oon aina väärään aikaan liikenteessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootko facen tykkääjä, kun siellä monesti laittavat ennakkoon, että mitä on tulossa.

   Poista
 8. Oih olitko siellä sen paikallisen ompeluryhmän pikkareissa? Verso on kyllä mun rakkaus kaikinpuolin <3 Taas on kilometri kankaita tulossa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut, vaikka ryhmässä olenkin ja siellä oli ois ollu useampi tuttu. Niillä on kyllä ihania juttuja, mutta toinen rakkaus on tuo toinen paikallinen eli pikkupiltti.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!