Amalian Helmiä

16. joulukuuta 2014

Silityskuvalla bling blingiä

Tyttöjen tanssiharrastuksen esitys oli viime viikolla. Esiintymisasusta tuli ohjeistus musta, valko, kultaa. Zeppeliinin kiersin läpi ystävän ja myyjien avustuksella - ei mitään.

Päädyin sitten ostamaan perustopit ja viestiä Pikkupilttiin. Pikkupiltistä kerrottiin, että heiltä saa myös kullan värisiä silityskuvia kimalteella ja ilman. Pohdimme timantin ja rusetin välillä ja rusettiin lopulta päädyttiin.

Silityskuvilla saa helposti ja edullisesti tuunattua perusvaatteen. Pikkupiltin silityskuvat ovat myös
juuri täydellisen simppeleitä makuuni, joka ei ole printtejen ystävä. Näitä toppeja takuulla tullaan pitämään muutoinkin kun vain esityksestä niin kivat niistä nyt tuli niin äidin, kun tyttöjenkin mielestä - eikä tarvi osata muuta,kun silittää.
Haaremi cabrit ompelin jo kesäksi Pikkupiltin joustocollarista

Kimaltelemisiin!!!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat topit, tosi kiva tuo rusetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta löytyy tosi kivoja kuvia, kannattaa kurkata

   Poista
 2. Kivat topit! Mä oon isomman pojan vaatteita parannellut silityskuvilla enemmän käyttäjänsä mieleisiksi, mutta tytölle ei niin kivoja ole ollutkaan. Tuollainen kimallus kyllä varmasti uppoaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon silittäny robotin pojan bodyyn, jonka peri tytöiltä ja tuolla odottas myös kiva traktorin kuva jotain vaatetta. Käyppä kurkkaan timantit - ihania.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!