Amalian Helmiä

9. joulukuuta 2014

Joululahjojen paketointi

Pähkäilin tuossa joululahjojen paketoinnin kanssa. 
Yhtenä jouluna kiikutin kotiin töistä tulostuksesta syntyvää ylijäämäpaperia, toisena jouluna voimapaperia koristeltuna kakkupaperilla ja yhtenä vuonna tais olla vain jotain ekopaperia.
Tämän vuoden teemana, kun on helppous keksin, että minullahan on jemmattuna iso läjä edellisten vuosien lahjakasseja. Minä en ainakaan hävitä niitä ja kuulemma moni muukin tuttu ne jemmaa.
Joten tänä vuonna valtaosa paketeista sujahtaa lahjakasseihin. Toki osan paketoin siihen ekopaperiin lapsille, kun onhan se mukava päästä paketeita repimään. Niitä tavallisia naruja en muista millon olen niitä käyttänyt.


Nämä lahjakassit ovat uusia. Punaiset on hamstrattu Timarin loppuunmyynnistä ja mustavalkoiset ovat Metsolasta.
Tehtiin kimppatilaus Noshille ja olin vähän turhan hätäinen, kun nyt myöhemmin huomasin siellä olevan myynnissa valkaisettomasta voimapaperista valmistettuja lahjakasseja - ekologinen valinta paketointiin.

 Minkälaisiin kääröihin muiden lahjat peittyy?

9 kommenttia:

 1. Itse ostin Lidlistä punaista tähtipaperia johon ajattelin lasten lahjat kääräistä. Aikuisten paketit menevät joko kassiin tai voimapaperiin riippuen paketoiko ne mies vaiko minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä mieskin paketoi - vau!

   Poista
  2. Hän haluaa osallistua tähänkin touhuun joten valitsen hänelle joko kasseja tai helppoja paketoitavia. Ei ole mikään näpertelijä, mutta osallistui kyllä aktiivisesti aikoinaan meidän hääaskarteluihinkin.

   Poista
 2. Mä jemmaan kans aina kaikki lahjakassit, on sitten mistä valita kun pitää nopeasti saada lahja pakettiin. Paketoin viikonloppuna muutaman lahjan ja niistä löytyykin tänään illemmalla kuvia blogista. Kävin Oi Paketin pop upissa ja sieltä sai kivoja ideoita :) Seuraavaa erää odottaa puna-valkoinen paperi, tämä ensimmäinen verhoutui musta-ruskeaan.

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoiset ovat todella tyylikkäät :)

  VastaaPoista
 4. Paketointi, mun lempipuuhaa! Tänävuonna hurahdin Ikean lahjapaperiosastolle ja sieltä löytyi kaikkea kivaa! Se on niin kiva paketoida lahjat nätiksi!
  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana, kun haaparannastakin löytyy nyt se paperiosasto

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!