Amalian Helmiä

2. joulukuuta 2014

Joulukorttikuvaus

Mun ei pitänyt tähän ryhtyä. Me olemme yläänsä muistaneet joulukorttikuvalla vain, kun perheeseemme on tullut uusi perheenjäsen. Silloinkin vain osaa on "piinattu" lapsikuvilla ;)
Viime vuonna sain kuitenkin isotäteiltä palautetta, kun kuvaa ei tullut, joten sujautetaan nyt tätien ja kummien korttien väliin lapsikuva.
Järjestelyissä ei nähty vaivaa - päivälliset koulu- ja kerhovaatteet päällä kuvattiin.
Uutukaiset tonttulakin vetäistiin päähän niin ei tarvinnut hiuksiakaan laittaa - mutta aah se kuvaus on aina yhtä hupaisaa :/

Yksi ei heilahtanut kuva saatiin aikaiseksi ja se kelvatkoon.
Muuten meillä on tyttöjen kanssa piakkoin tiedossa korttitalkoon.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tässä ei välity ihan se höpötys ja nauru :)

   Poista
 2. Suloisia tonttusia!

  Mä totesin helpommaksi ottaa pojista omat kuvat, joista tehdään kummeille kortit ja ylimääräiset menkööt lähisuvulle. Tytön koulukuvia sujautetaan tasapuolisuuden nimissä suvun korttien väliin ja muille sitten askarrellaan jos ehditään ja jaksetaan. Ellei niin on meillä nippi valmiskorttejakin odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me laitetaan myös koulu- ja tarhakuvat kummeille, kun yksi kummi jo vuosi sitten sitä pyysi --- hups. Valmiskorteillakin pärjää --- ei tressiä :)

   Poista
 3. Söpöt tontut. Täältä löytyy sulle haaste: http://rauharentola.casablogit.fi/lue/2014/12/haaste-ei-budjettia-ei-rajoja-joululahjakollaasit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - sattuipa sopivasti, kun juuri haasteen kaltaisia mietteitä on ollut muutenkin.

   Poista
 4. Suloisia pieniä tonttusia siellä! Meinasin itse ottaa myös joulukorttikuvat, mutta kuin tilauksesta päästiinkin kivalle kuvaajalle ja saatiin onnistuneet kuvat kortteja varten. Huh, yksi projekti vähemmän ;)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!