Amalian Helmiä

23. joulukuuta 2014

Joulunajan pukeutuminenLastasin työ-vieras-pukeutumis huoneeseen valmiiksi joulunajan vaatteet itselle ja lapsille (Mies päättää ihan ite ) Aattona kotona, tytöille Name it Limited mekot ja HM.n bolerot, äidille pitsimekko sokkarilta joka venyyyy ja paukkuu, pojalle HM.n body, henkselit ja olkaimet.
Joulupäivänä mummolaan, Metsolan joustofrotee mekot tytöille, äidille musta neulemekko (joku stoccan oma merkki), pojalle jo monessa mukana ollut Po.Pin - äidin ompelemasetti


Tapanina toiseen mummolaan - viime vuoden Pompdeluxin mekot, äidille neulemekko (joku stoccan oma merkki), pojalle HM.n neulesvetari ja joustavat housut.

Sellaista mukavaa, mutta juhlavaa.

8 kommenttia:

 1. Joka päivälle eri vaatteet ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vaihdetaan vaatteet kyllä vuoden jokaisena päivänä!!! :) :)

   Poista
 2. Teillähän on musta joulu. :) onneksi maa on sentään valkoinen. Meillä tänä jouluna on musta-valkoinen- punainen värikoodaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ite katoin ihan samaa. Ajatustakaan en ollu vaatteille aiemmin suonut, kunnes tänään aloin kaappi kaivella, niin ei värikkäämpää löytynyt. Ripaus vihreetä sentään. Punaiset tylli ois ollu kivat mekkojen alle.

   Poista
 3. Meillä pukeudutaan jouluna ihan tavallisiin vaatteisiin, samoihin kuin arkena. Arkena saattaa lapsilla olla sama paita 2-3 päivää päällä, jos pysyy puhtaana. Se on melko sama mitä päiväkodissa on päällä, esim. housujen polviin tulee helposti reikiä, niin mieluummin laittaa vähän huonompia vaatteita ettei harmita. Juhliin kyllä tykkään pukea. Mutta jokaisen puun "eri näköiseksi, en pidä samaistua. Tapoja on niin monia kuin perheitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapoja ja tyylejä on just niin monta kuin on perhettä, jokainen taplaa tyylillään. Meillä kyllä lapset yksin kertaiseksi sotkee niin ettei vaatteita voi pitää montaa päivää. Farkut ja neuleen saatan pelastaa koulupäivän jälkeen. Millään jälkilöylyihin ei meilläkään joulu mennä vaan tuollaisilla juhlavilla, mutta mukavilta, tykkään joulun olevan sen verta iso juhla.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!