Amalian Helmiä

27. huhtikuuta 2016

Pelipaita - tykätäkkö vai ei...

Vannomatta paras vai miten se meni? Onneksi en mennyt sitä sanomaan ääneen vaikka niin ajattelinkin, ettei meille pelipaitoja tulisi. Kenenkään ei tarvitse ajatella, että niin se tuokin muutti mieltään. Nyt voin sanoa, jopa ihastelleeni kuinka söpöltä poika pelipaidassa ja sortseissa näyttääkään.

Poika aloitti keväällä ensimmäisen harrastuksensa, eli isänsä kanssa käyvät pelaamassa jalkapalloa. Oma harrastus on hurjan tärkeä ja sitä odotetaan monta päivää. Tänään onkin se tärkeä päivä.
Minä laitoin pojan ensimmäisellä kerralla pelaamaan ihan joustofroteepöksyissä ja jossain miikkarin t-paidassa. Isä näytteli videota ja kuvia pelaamisesta ja yli puolella pelaajista oli pelipaita päällä. Ensi hätään löytyi kirppikseltä pojalle paita eurolla. Vaikka oikeasti ei sillä ole mitään väliä minkälaisissa pelaa, kunhan on hauskaa! Uudesta HM.n kuvastosta huomasin kuitenkin jalkapallovaatteet. Pojan lempiväri tuntuu olevan musta, joten sillä perusteella valitsin nämä mustavalkoiset vaatteet. Maalla ei ole mitään väliä, vaikka numero oli minusta hyvä. Joumapullokin on HM.n, mutta pallo Stadiumista.

Kengät ei ole pojan pelikengät, mutta saapuivat samassa paketissa ja poika ihastui niihin ja ne pitäisi olla koko ajan jalassa- mustat kengät. Ajattelin niitä kyläily ja kauppa kengiksi. Kertoessani, että mennään kylälle leikki puistoon poika poloinen luuli, että saa ne nyt jalkaansa - kylään tai kylälle - sama asia :)

PS, Eilen aloitin kirppispöydän paikalliselta kirppikseltä. Siellä on nyt alkuu värikästä tavaraa Metsolaa ja Miikkaria. Loppu viikosta vien vähemmän värikästä Pompdeluxia jne ;)


4 kommenttia:

 1. Oi miten suloista! Meillä on perheessä ollut parhaimmillaan kolmekin futaria, mutta tyttö 13v on lopettanut niin nyt meillä pelaa 17v ja 9v pojat. Mikään ei ole minusta ihastuttavampaa kuin ihan pikkuiset naperot, jotka juoksentelevat pallon perässä - ja kyllä, useimmiten joku pelipaita (Messi taitaa edelleen olla suosituin) päällä. <3

  VastaaPoista
 2. Minä en muutama vuosi sitten voinut sietää noita pelipaitoja, ja kauhulla katsoin kun toiset pukeutui niihin myös synttäreille.
  Mutta nyt kun perheessä on 10v innokas pelaaja, on paitoja pikkuhiljaa hiipinyt kaappiin, Tallinnasta suurin osa... Ja kyllähän ne ihan hyvältä näyttää. Tosin synttäreille niitä ei laiteta, rajansa kaikella. :-)

  VastaaPoista
 3. Siitä se lähtee 😉 Meillä poika kulkee lähes aina j

  VastaaPoista
 4. Jäi kesken tuo äskeinen... Eli kulkee lähes aina jonkinlainen pelipaita päällä 😃

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!