Amalian Helmiä

19. huhtikuuta 2016

Rymyreetut - vanhojen toppapukujen loppuunajo

Melkein kätevin välikausipuku on vanha vanuttunut toppahaalari. Puvussa olisi toki hyvä olla jäljellä teknisistä ominaisuuksista ainakin sitä vedenpitävyyttä. 
Viime viikollakin oli vilpoisempia päiviä ja meinasi alkaa ulos lähtö ahistaan ja melkein toinen ulkoilu tekemättä, kun säädettiin päälle villahaalaria ja fleeseä. Kesää kohden olisi mukava jo vähentää kerroksia. Kaivoin esiin isoveikalle tyttöjen vanhan toppapuvun ja pikkuveikalle taas isoveikan vanhan. Nyt oli taas ulos lähtö helppoa ja poika nimesikin puvun mutahaalariksi. Puvun sai huuhdella ulkoilun päätteksi terassin vesiletkulla. Ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä, kun omalla pihalla leikitään, kun ei niitä kukaan näe. Lähileikkipuistoonkaan saadaa harvemmin seuraa. Toisekseen ihan sama, kuhan pihalle päästään!
Käyttääkö muut puvut loppuun näin?


6 kommenttia:

 1. Kyllä on käytetty juurikin noin ja joskus olen jopa oikein etsinyt kirppikseltä niitä ei niin hyväkuntoisia pukuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin joskus ostanut tytöille kirppikseltä ja kaverin lasten vanhat puvut rymyämiseen. Tyttöjen ollessa pieni tehtiin ensin piharemppa ja sitten muutettiin, jolloin taas oli piha iahn mudalla.

   Poista
 2. Juuri näin minäkin teen.
  Edelleen juniori ulkoilee isosiskon vanhassa toppapuvussa. Tänäkin aamuna lämmintä oli hädintuskin 2 astetta ja räntää vihmoi. Todella kätevä asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei jaksa millään enää villavaatteita väliin laittaa ja säästyypähän ne välikausivaatteetkin puhtaampana, kun kylille lähtään.

   Poista
 3. Toi vanha Reiman haalarihan näyttää tosi kivalle :)!

  Meillä ei mitenkään erityisesti ns. loppuun käytetä pukuja. Käyttöön hankitaan ja ihan samanlailla ohuempaa toppaa käytetään tarpeen mukaan vaikka juhannuksena jos siltä tuntuu :) Mutta joo, nyt on ollut niin kylmää että kun meiltäkään ei tällä hetkellä po.pin fleecellistä haalaria löydy niin Mini on monesti ulkoillut vielä talvihaalarilla, ei tietysti sillä paksuimmalla kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kiva vaikka jo lähemmäs kymmenen vuotta vanha. Harma puku meilläkään käytetään loppuun, mutta nyt ei oo tiennyt mitä käyttäs ja toisekseen pysyy ne paremmat puhtaana, kun päivittäin johonkin kauppaan kirjastoon tai kerhoonkin mennään.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!