Amalian Helmiä

29. marraskuuta 2013

Joululahjatoiveita


Kyselinkin tuossa ajeimmin synttärilahja vinkkejä 1-vuotiaalle. Siihen tulikin hyviä vinkkejä. Minä olin esimerkiksi unohtanut dublot kokonaan. Dubloja löytyy jo entuudestaa ja ollaan kaiveltu sieltä pojan leikkeihin eläimiä ja ukkeleita, mutta pukin kirjeeseen voitaisiin lisätä autoja jne, sekä suuri kiitos sille, joka vinkkasi dubloissa olevan myös merirosvolaiva - se oli ihana ja lisätään ehdottomasti pukin kirjeeseen. Lukijat olivat sitä mieltä, että brion junarataa voi suosituksista huolimatta yksi vuotiaalle hankkia. Ilmeisesti mitään irtoavia osia siinä ei ole.





Keskinmäisen toiveet ovat barbia, barbia ja barbia. Hän on tykännyt pienestä asti barbeista. Niistä muuten sellainen huomio, että minusta parhaiten leikeissä ovat säilyneet perusbarbit, jotka myydään jossain yksinkertaisessa pakkauksessa pikkumekko päällä. Niillä on hiukset pysyneet selvinä ja raajat paikoillaan, verrattuna erikoisbarbeihin joita on joskus lahjaksi saatu. Hiukset ei ole ehkä niin aidon näköiset, mutta paremmalta ne näyttä verrattuna kauheaan takkupehkoon.
Tänä vuonna tytön toiveissa on mm. nämä

'

 Vaatekaappi taitaa olla jo pukin jemmassa ja tajusin tässä samalla, että mehän oltiin jo kerran aloitettu askartelemaan barbien vaatekaappia - pitäisiköhän sittenkin askarrella kaappi, kun tuossa ei paljoa tilaa vaatteille ole.

Samalla voitasiin askarrella myös pyykkikone ja kylpyamme...




Yritin tuossa koululaiseltakin tiedustella joulahjatoiveita, kun niitä mummit ja kummit on alkaneet kyselemään.
Sain vastauksen, että bambukerrasto sen hän toivoo. Tarvetta kuulemma hupparille olisi, jossa on edessä tasku, eikä vetoketjua, mutta sen voi kuulemma äiti tehdä. Muuta "rompetta" hän ei tarvi vaan tavaraa on tarpeeksi. Kirjojakin saa kirjastosta. Jospa toiveet tässä tarkentuu, kun joulu lähestyy. Ihana on, että tyttö on mieltänyt liian tavaran tarpeettomuuden. Ai niin toivoi hän myös panda konvehtirasiaa.


4 kommenttia:

 1. Ole hyvä vain, meilläkin on merirosvolaiva hankittuna. :) Muutenkin kivoja toiveita ja aika samanlaisia kuin meillä. Paitsi meidän 7 v. lista on kilometrin pituinen. T. Merirosvovinkkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä hetinyt sitä ostaa - jos tulisi vaikka s-etupäivät niin sais hieman edukkaammin.

   Poista
 2. Kivoja toiveita! Meillä tytölle on tullut vasta nyt syksyllä koulukavereiden myötä barbie innostus. Muutama lahjaksi saatu meiltä löytyy ja ajattelin josko saisi vaikka itse nikkaroitua sängyn ennen joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis meidän nuorempi neiti on barbeillut kaksi vujotiaasta ja taantumaa ei ole näköpiirissä ;)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!