Amalian Helmiä

5. marraskuuta 2013

Siitä se ajatus sitten lähti

Taannoisten Hullujenpäivien monesti pläräämästäni kuvastosta jäi mieleen ne sisustusosaston tuotteet. Jopa minä tunnistin desing tuotteet, string-hyllyt jne. Se on kyllä ihan blogien ansiota, että minä ne tunsin.  En tiedä olisiko näistä klassikoista tullut ilman blogeja näin suosittuja? Blogit on kyllä hyviä markkinointikanavia. Jostain lehdestä luin, kun joku antoi sisustusvinkkejä oman kotinsa pohjalta, että älkää lukeko blogeja - niissä pyörii samat asiat. Ei minusta siitä mitään haittaa ole jos joku on bongannut kauniin asian ja jakanut löytönsä. . Itse en sisustusjutuissa ole niinkään ottanut vinkkejä vastaan, vaan ehkä puskenut omalla tyylilläni. Ne mitä blogeissa vilisee ja löytyy meiltä on ikean kerniliina ja beståå lastenhuoneessa - hyvin ikea painotteista. Lastenvaatteissa sitten senkin edestä olen saanut vinkkejä blogeista. Vasta törmäsin myös hyvää blogikirjoitukseen (ei harmikseni tullut laitettua muistiin kenen), jossa pohdittiin luoko blogit kliseen siitä, että joku tavara on kaikille? Vaikka ne monessa sisustus blogissa vilahtaisikin ei niitä välttämättä kenenkään tutun kodissa olekkaan, eli luoko blogit kliseen, että jotain on kaikilla vaikka se vain on parilla bloggarilla - se on tämä netti.

Silti:


Tuli hankittua tämä nappityyny,  joka on jo useammassa blogissa vilahtanut.

Ihana väriyhdistelmä sai aikaan sen, että halusin toisenkin saman värisen tyynyt.
Neulekahvilassa opettelin virkkaamaan isoäidinneliöitä - toiselle puolelle tuli yksi iso neliö


ja toiselle puolella neljä pienempää

Ensin ostin ohuempaa lankaa, mutta en tykännyt lopputuloksesta - vaan hommasin paksumpaa - johonkin pitää kuitenkin se ekana ostamani lanka kuluttaa - ensin tein uudemman version jo aijemmin tekemästäni kännykkäpussista.

Piti tulla vielä vähän jalostamaan ajatuksia meidän välipalakeskustelun pohjalta. Meille tuli extempore perhekerhon jälkeen mammakavereita kahville ja en tieten ollu siihen mitenkään valmistautunut (silti ihan perus siistiä täällä oli -vuoteet petattu ja pöydät pyyhitty). Mutta olipas kiva, kun tuttuva, joka ei meillä ole ennen käynyt tykkäsi meidän sisustuksesta -"oi, pitää katsella tarkemmin", "hän ihan mykistyy". 
Sitä, kun tuossa itseksekseni kertasin hyvällä mielellä, koululainen palautti mamman maan pinnalle ihmettelemällä miten joku tästä sekalaisesta voi tykätä :) 
Voi, että koteja ja sisustustyylejä on niin paljon kauniita. Tämä meidän koti on pitkällä ajalla muokkaantunut ja tulee monesti ihasteltua modernia ja vaikka country- tyyliä.
Eskarilaisen kaverin koti on juuri sellainen ihanan coutry-tyylinen ja muistan sitä heille ihastella - eskoinen oli viimeksi mukana, kun sisko haettiin kotia ja hänkin sitä moneen otteeseen kotimatkalla ihasteli.
Tänään kahvitellessa virisi juttua edullisesta sisustamisesta ja palaan siihen toisella kertaa (tässäkin jutussa jo pituutta ja varmaan 100 kirjoitusvirhettä)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva nappityyny! Ja ihana kontrasti tuon virkatun tyynyn parina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tuo keltainen ei niissä ole ihan just samaa sävyä :/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jyskissä kävin ihastelemassa muistakin tyynyjä, mutta ale oli loppu ja maksoivat jo yli 30 eur ja sen verran jyskin tyynystä tuntui paljolta.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!