Amalian Helmiä

4. marraskuuta 2013

Wanhassa vara parempi (talven ykkös kengät)

vai miten se menikään.
Ei kannata muuttaa hyväksi todettua ja lähteä kokeilemaan uutta, 
ainakaan aina.
Meillä on menty valtaosaksi Kavatin kengillä jo siitä, kun tytöt oli pieniä ( tämä olen ehkä sadasti maininnut). Väliin on kokeiltu talvikengissä Vikingejä - liian paljon tarroja - liian kapeat, liian vaikeaa. Viimeisin kokeilu on Budgaardit - taas liian vaikeaa.
Eli palataan kavateihin.
Toinen mikä on todettu hyväksi niin perus Lahtisen huopikkaat. Lämpimät, kevyet ja kauniit - ei tarvitse erikseen talvella mekko kenkiä, vaan huopikkailla mennään.


Perjantaina körryyteltiin pojan kanssa uudistuneen Limingantullin Prisman avajaisiin huopikasostoksille.
Lasten mallit 79 ja aikuisten 99. Kuulemma Hobbyhallistakin saa kohtuuhintaan.


Ostin nyt itsellekkin, kun entiset luottokengät Lapikkaat alkoivat olemaan tiensä päässä, eivätkä oikein edes lämmittäneet.


Lumia odotellessa!

10 kommenttia:

 1. Ai että, nämä on kyllä ihanat! Ihan tulee lapsuus mieleen - itsellä oli aina pikkulikkana punaiset huopikkaat. Jotenkin olen mieltänyt nämä niiin kalliiksi että en ole omille lapsille edes ajatellut.. (ehkä olen jostain Stockan kenkäosastolta tällaisen käsityksen saanut..?) Mutta eihän tuo nyt ihan mahdoton hinta olekaan...

  Kenkämerkeistä meillä on ehdoton suosikki Superfit. Vaakakupissa painaa paljon ergonimisuus ja keveys. Vikingeistä meilläkään ei tykätä yhtään. Kavetteja olen tähän mennessä vähän vierastanut, kun vaikuttavat jotenkin paksupohjaisilta ja jäykiltä. Tänä talvena ostin kuitenkin nuoremmalle Kavatin talvisaappaat, kun sattui olemaan Anton&Ninassa viimeinen pari juuri oikeaa kokoa ja yli 60 % alessa. Kovasti myyjä vakuutteli, että ovat laadukkaat kengät ja paljon joustavammat kuin esim. Vikingit. Eli tänä talvena testataan mekin. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo näidenkin oikea hinta oli lasten 129 ja aikuisten 149 - 169, että onhan niillä hintaa :/ Minulle tuo superfit on ihan kokeilematon merkki ja katoinkin teidän tytöt kenkiä, että olipa kevyet. Mää en tiedä mikä viksaatio meillä on noihin kavateihin, ehkä sekin että ne ei mene miksikään vaikka väliin mudassa möyrisi ja tietysti se, että tytöt tykkää. Mun täytyykin k'äydä kurkkaa mitä muuta superfitiltä löytyy.

   Poista
 2. Onpa ihanat! :) Meillä on nyt Reiman huopikkaita ensi talveksi - niissä hinta oli alella oikein kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin katsonut, että reimalla olisi edukkaammat - ne on ehkä vähän sporttisemman näköiset ja voisin ostaa sellaiset pojalle, kun kasvaa. Kuomallakin näytti olevan huopikkaita - aika nättejä.

   Poista
 3. Huopikkaat on ihanat! Meillä poika kaivoi ensimmäisissä räntäsateissa jostain vanhat jo aikoja sitten pieneksi jääneet huopikkaansa. Rakastaa niitä yli kaiken joten olen miettinyt raaskisiko ostaa uusia vaiko eikö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo meilläkin heti kaivettiin nuo esille - varmaan vaan niin laste mielestä kätevät.

   Poista
 4. Todella kauniit!! Millainen pohja noissa oli, kun jotenkin on jäänyt päähän että olisi kovin liukas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissahan on kumi pohjat - eikös ennen vanhaan ollut ihan huopa pohjalla - ne varmaan on liukkaat

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!