Amalian Helmiä

8. marraskuuta 2013

Mekkoja ja vielä lisää mekkoja

Riikka heitti mekkohaasteen ja ensin ajattelin, etten tohdi siihen tarttua.
Viikatessani vaatteita tyttöjen kaappii huomasin silti räpsiväni mekoista kuvia.
Laskin vain kaapissa olevat mekot, en jemma lootia - pieniä tai isoja - enkä kesämekkoja.
Puolustukseksi sanottakoon, että tyttöjä on kaksi ja mekot on siitä käteviä vaatteita, että noin isoilla tytöillä menevät parhaimmillaan parikin vuotta, ensi helma pitkähkönä ja sitten melkein tunikana ja jos sattuu olemaan vielä hihaton tai 3/4 hihallinen.

Neulemekot
vasemmalta oikealle pomdelux *4, wheat *2, Rabalder*2, Po.P*2 ja Vertbaudet*2 +hm1

 Sekalaista mekkoa: äidin vanha, Kappahl, pompdelux*2, Vetbaudet*2

Minusta yksi pompdeluxin ihanin mekko ja meidän pidetyimmät mekot

Joustofrotee:
Metsola*2, Äidin tekemät Metsolan kankaista*2 metsola *3 ja napikas

 Trikoo mekot
Geggamoja*2, P.oP *2, Ebbe, Gugguu, me&1*2, Nosh

Farkkumekot:
Pompdelux,HM, Ikioma*2

Velourmekot:
Me&i*2, Po.p

43mekkoa - ei tuo luku niin paha ollutkaan (jos ei muisteta niitä jemmassa olevia kesämekkoja, joita on varmaan melkein sen saman verran)

Siivoillaan sittenkin huomenna

Edit: Haastan tähän Sinin ja Rean.

16 kommenttia:

 1. Oho ja onpas paljon!!! hienoja ja ihania popeja ;)

  Laita haaste eteen päin yhdelle tai parille bloggaajalle, juuri keksin lisäyksen tähän...
  Jos siis jaksat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ala kuvan P.oP on ollut yksi suosikkimme. Laitoin haasteen eteenpäin

   Poista
 2. Apua! Kuinkahan monta meiltä löytyis? :D Kuopuksen kaappia tosin aika vasta siivosin... Esikoisella sen sijaan on varmaan paljon unohtuneita aarteita kaapin perukoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppäs sinäkin laskemassa. Siitä nämä tällaiset käteviä, että muistaa itsekkin mitä siellä kaapissa olikaan. Meillä on hirveesti järkeistynyt tuo kaapin sisältö vuosien takaisesta - ei tule enää hommattua sitä kaikkea ihanaa :)

   Poista
 3. Mekot on kyllä tosi käteviä! Tai niin me ainakin Tellun kanssa aina puolustellaan miehelle uuden mekon ilmestymistä :) Ja myönnän nauttivani mekkojen ostamisesta kun siihen vielä on mahdollisuus. Eihän sitä tiedä jos koululaiselle ei mekot kohta enää kelpaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja tunikat sitten noilla koululaisella. Meillä ei kyllä mies uusia mekkoja huomaa :)

   Poista
 4. ihania mekkoja ja ehkä uskallan näiden jälkeen laskea meidänkin pienen mekot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo näkeväni kuinka ihania teidän kaapista löytyy!

   Poista
 5. Huh olen normaali tai ehkä hitusen mekko hullu;0) itsellä ja tytöillä löytyy moneen lähtöön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itse tykkään kans pitää mekkoja, kun ovat niin käteviä - en ole yhtään housu tai farkkutyyppi olikin aluksi hankalaa, kun imettäessä ei voinut oikein mekkoja pitää. Olisipa kiva nähdä teidän mekkokaappi :)

   Poista
 6. Meilläkin löytyy ihan jokunen mekko, mut en tiedä jaksanko kuvailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaus oli kätevä suorittaa, kun vain suoraa henkareista nostin tangolle - hyötyäkin tuosta kuvauksesta, kun tuli samalla inventoitua mitä siellä kaapissa oikein on ja yksi lähti samalla kirppiskassiin. Olisipa kiva nähdä teidän mekot - niitä ei olekkaan hirveesti näkynyt, enempi noita poikien juttuja :)

   Poista
 7. Ooh, kylläpä teillä löytyy mekoissa :) Ihania!

  Itse kun ole mekkoihmisiä, niin en oikein omalle tytöllekään osaa niitä ostaa :/ Osasyy mekkojen vähyyteen on varmaan myös se, että neiti on niin kranttu sen suhteen, miltä vaatteet tuntuvat esim. ulkovaatteen alla - ja sukkahousut on kauhistus..! Taitaakin meidän mekot rajoittua pitkälti kesämekkoihin :/ Ja pakko myöntää myös se, omaa pihiyttäni en raaski ostaa sellaisia vaatteita (eli meidän tapauksessa mekkoja), joiden osalta tiedän jo valmiiksi, että käyttökerrat jäävät vähäisiksi ja rajoittuvat erityistilaisuuksiin (ei ole toista pitäjääkään perässä tulossa). Vaikka pitkäänhän ne jo isommalla tytöllä menee... Olen kyllä yrittänyt vähän petrata tässä asiassa, mutta vielä ehkä heikolla menestyksellä.

  Metsolan mekkoja löytyy meiltäkin. Noista teidän mekoista varmaan Geggamojat eniten meidän tyylisiä (vaikka meidän kaapista ei koko merkkiä kyllä löydy ;) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä, kun oon tosiaan itekkin kova mekkomimmi, niin tule tytöillekkin mekkoja hommattua. Joo siis ei meilläkään sukkiksia pidetä - tai esikoinen ei pidä. Vauvan ristiäisissäkin oli pompin leggareissa. Hieman meilläkin pidempien mekkojen pito vähenee, kun toppahousujen käyttö alkaa. Mua harmittaa lähinnä nuo ylimmän kuvan neulemekot (raita ja wheat), kun niiden käyttö on jäänyt vähälle ja tytöt ei niistä lopulta oikein tykkää, varmaan kun ovat vartalon myötäisiä. Siis eikö muka löydy - miten mää oon kattonu teidän tytöllä sitä olleen? Miten muuten onko neitonen parantunut, oliko kuumetta?

   Poista
 8. Teillä on kyllä hyvä varasto näitä mekkoja. Tää on muutenkin ihan hauska haaste ja siihenhän piti tietysti itsekkin lähteä mukaan.

  VastaaPoista
 9. Nyt olisi takkien vuoro ja niin haluasin nähdä teidänkin ;)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!