Amalian Helmiä

20. marraskuuta 2013

Pizzalaatikko vai raketti?

Lauantai oli äidin leivontapäivä ja samalla noutoruokapäivä, koska silloin ei keittiöön kahta kokkia mahdu tai siis neljättä...
Täällä on hyvä kiinalainen ja siinä naapurissa kotipizza.
Tämä ei ole ruokapostaus vaan osoitus, että vähästä ne leikit syntyy.


Tytöt rakensivat pizzalaatikosta pojalle raketin.

Kovasti poika kyydistä tykkäsi.

Yleensä parhaat leikit syntyy ihan muilla, kuin leluilla tai lelut muuttuu ihan joksikin muuksi, kun miksi ne suunnittelija on pöydällään ajatellut.
Perhekerhossa oli taannoin esitelmä omaehtoisen leikin merkityksestä ja ostin silloin sieltä kirjan leikistä totta - on muuten hyvä kirja.

6 kommenttia:

 1. Todellakin , me aina ootellaan päivän postia ja niistä saa aina leikit aikaan , kirjekuoria, mainoslehtiä ymm :) Juuri tyttö tuolla kyseleekin missä posti on ;)


  Ihanat lapset siellä leikeissään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tillä postilla leikitään? Meillä poika haluaa lähinnä repiä ja rutata kaikki lehdet :)

   Poista
 2. Minusta on aina niin ihanaa nähdä ja seurata, kun lapset kehittelevät leikkejään ja leikkivälineitään!

  Meillä on päiväkodin vanhempainillassa ollut varmaan sama luennoitsija. Itsekin tykkäsin luennosta, mutta kirja jäi ostamatta :/ Olen aina pitänyt lasten leikkiä tärkeänä asiana, mutta luento oikein avasi silmät! Ja pakko myöntää, tunsin tuolloin omieni leikkitaidoista suorastaan ylpeyttä! Luennoitsijan mukaan lasten leikkitaito on nykyään huonontunut, eikä se ole enää mikään itsestäänselvyys.

  Voisi kuvitella, että teillä on poika innoissaan, kun tytöt leikittävät :) Ja niinhän se on, että lapset osaavat sen niin paljon paremmin kuin aikuiset. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta leikkimisen muuttumisesta puhutaan kyllä nykyisin paljon, kun kaikki vermeet korvaa normaalin leikin. Itsellähän sitä ei kauheesti leluja ollut vaan sitä oltiin illat pitkät pihalla. Juu ei passaa ite mennä ohjaileen tai leikki menee pilalle ja eihän äiti ees tosiaan osaa, kuulemma huijaa vaan, kun oikeesti järjestelee ;)
   Saat lainaan tuon kirjan jos halluut.

   Poista
 3. Tuttua, tuo parhaat leikit syntyy muilla kuin leluilla. Vaikkei poka olekaan vasta kuin pian 11kk niin postin mukana tulevat pienet paketit, talouspaperirullan paviosa ja tyhjät/täydet vesipullot ovat rakkaimpia leluja maailmassa :D

  Saitte uuden lukijan meistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu wc-rullat on ihan taattua kamaa ja kaikki mikä ei oo lelu! Tervetulloo!!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!