Amalian Helmiä

22. marraskuuta 2013

Kun halavalla sai

 Tiimarissa olivat entisestään nostaneet ale prossia. Nyt kertiksia ja serveteitä sai -70 prosentin alella ja
alennukseen oli lisätty lastenjuhlatarvikkeet.


Joten piti ostaa juhlatarvikkeet jo tyttöjen toukokuisiin juhliin.

 Pinkki - mustaa

Nyt kannattaa käydä juhlatarvikkeita ostamassa vaikka juhlia ei tälle vuotta enää olisi.

Eli aika juhlapainotteisesti mennää.

10 kommenttia:

 1. Oliko nuo naamiot ja pupunkorvatkin -70%??
  Meidän tytöt on meinaan aina innoissaan tuollaisista tällä hetkellä, vois käydä katsomassa huomenna niitä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oliva ja kaikki kruunut jne, sekä jotain naamiaisasujakin!

   Poista
 2. Meillä on ollu samanlaiset ajatukset. Itekin kävin eilen Tiimarissa (lämpimikseni, varpaita paleli), ja ostin vaikka ja mitä, kun oli niin halpaa :)

  Askartelutarvikkeiden alennuksia odotellessa. Sinooperilla oli ihan vasta rempan vuoksi kaikki puoleen hintaan, mutta jotenkin tilaisuus livahti sivu suun, kun suunnittelin aina meneväni sitten huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon nyt jo kahteen kertaan hamstrannu ja eka kerta oli ihan vahinko, kun menin kertiksiä pojan synttäreille ostaan ja sainkin ppuolet halavemmalla!

   Poista
 3. Minä kans oon ollu samoilla asioilla liikkeellä ja vieläpä samanlaisen merirosvopanta-silmälappusetin ostin molemmille tytöille, pojan 5-vuotismerirosvojuhlia silmällä pitäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa, kun en ostanut molemmille, mutta tuli yllärinä, että ale koski noitakin. AI teille on tulossa sellaiset juhlat - minusta kiva teema ja ajattelinkin, että pojulle täytyy joskus sellaiset pitää. Muutenkin ihastunut pikku merirosvoihin Fisher pricellä ois joku söpö merirosvolaiva ja haaveilen siitä pojalle - minusta paljon kivempi, kun ne ?babucanit?... jne

   Poista
  2. Duploissa on myös söpöjä merirosvoja myynnissä, niitä tulee ehkä pukinkonttiin neljäveelle... tykkäis kyllä pikkulegoista jo enemmän, mutta mä en tykkää kaivella niitä pikkuveljen suusta.

   Poista
  3. Oih, kiitos vinkistä täytyypä katsastaa ne! Siinä yhdistys kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Miehen leluja ei ole tallessa, kun sellaiset play...?? merirosvot ja niistä on säilyneet jopa kolikotkin - söpöjä (vaikka merirosvous sinäänsä ei ole mitään hauskaa, mutta mieluummin niitä kuin epätodellisia örkkejä)

   Poista
  4. Kävin kurkkaan ne merirosvo dublot ja ne on ihania!!!! Heti piti pukata kirjettä pukille ;)

   Poista
  5. Yks kaveri (opettaja hänkin) järjesti lapselleen merirosvosynttärit koululla, sain rakennettua oikein kunnon aarteenmetsästyradan :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!