Amalian Helmiä

23. marraskuuta 2013

Meidän takit

Riikka heitti takki haasteen

Sanokaa vain suoraan aika synkkää katsottavaa.
Tähän kun lisättäisiin vielä esikoisen täysmusta toppahaalari ja eskarilaisen mustalla pohjalla oleva kukkahaalari. Tämä on ehkä seurausta sekasotkuasuste - traumasta tai kun ihmisenä jolla ei välttämättä ole hirveästi taiteellista silmää koitaa mennä varmalla linjalla, että kokonaisuus mätsäisi. 
Niin ja ennen kaikkea aamut menee jouhevasti, eikä äiti puutu lapsen valitsemiin asusteisiin, kun kaikki käy!

Kahdeksan takkia tytöillä ja yksi pojalla

Tämän talven Pompdeluxit, viime talven P.oPit ja pojan Name it.

Ylempänä oleva takki on viikko sitten ostettu Lindexiltä, kun takit oli siellä -50%, sen ostin toiselle tytölle, kun toisella on tuo Kappiksen ultra hyper alesta osteetu. Kappiksen takin vieressä Prismasta ostettu takki, kun piti äkkiä löytää jostain musta siistimpi takki ja nythän niitä on kertynyt. Kivan mallinen takki.
Kaapin ovessa olevan henkkamaukan takin sopivuudesta en ole varma, mutta ehkä kivoimman mallinen mekkotoppis mitä meillä on ollut.


Niin ja kieltämättä näitä on taas aivan liian monta - todellakin. Minunhan piti pyrkiä siihen, että yhdellä takilla talvi pärjättäisiin - sitä silmällä pitäen ostin nuo Pompdeluxin takit.
Pakko tunnustaa, että tuon Kappahllin parka takin olemassa olon oli tyystin unohtanut ja pientä lohtua tuo, että osa käy juuri kohta pieneksi ja poistuvat siten tästä takki rivistä, mutta pidetään vielä, kun mahtuvat.

2 kommenttia:

  1. Teillä onkin hyvä kasa kertynyt takkeja! Mä tein myös tämän haasteen tänään aamulla niin voivottelin sitä kun meillä on niin vähän takkeja ja tytöllä ei vielä yhtään toppatakkia (tosin neljä toppahaalaria kompensoivat tätä takkipulaa)

    VastaaPoista
  2. Jes ja hyvä sä! Kivoja takkeja;)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!