Amalian Helmiä

7. helmikuuta 2014

Norsuja sängyssä

Olen jo tovin ihastellut elloksen norsu lakanoita, mutta ei ole raskinut niitä tilata. Varmaan jo ennen pojan syntymää katselin tuota Rätt Start sarjaa. 
Nyt poika osain öistä nukkuu omassa huoneessa vanhempien makkarin vieressä. Huone on ollut ennen tyttöjen leikkihuone ja osa leluista siellä vielä on niin pitäisi saada sinne lisää neutraaleja - poikamaisia värejä.elloksen lakanat 100*130 44,90eurNyt huomasin Majapuulle tulleen norsu kangasta 13,50eur/m lev 160

Kangas siis riittäisi ilman saumanvaroja vauvan peittoon, mutta varmaan kitistyy pesussa...
silloin hintaa yhdelle lakanalle tulisi näppi 16 eur.

Jos toisen puolen laittas ihan valkoisesta lakanakankaasta ja lopusta tyynyliinan... tyynyä ei kyllä ihan heti tarvita. Mutta minkä ikäisenä otetaan junioripeitto käyttöön - ei muista?

Tai jos tekisi pelkän päiväpeitteen?

8 kommenttia:

 1. Meillä 2-vuotiaalle otettiin junioripeitto. Tuo norsukuvio on kiva, omaan silmääni ehkä liian räikeä.
  ps. Vaikka ymmärrän satunnaiset kirjoitusvirheesi, niin nauroin kyllä tuolle, että poika nukkuu vanhempien makkaran vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi älä ,nyt pääsi nauru itteltäkin!! On tää ehkä pitäs koneelle hommata joku wordi niin sais oikoluettua vaikka tokko tuo tuota sieltä poimisi :)

   Poista
 2. Finlaysonin norsut on myös kivoja, oletko tutustunut? Ja vähän halvempia myös. Meidän 1 vuotiaalla on vielä pakkauksen vauvapeitto ja suurimmaksi osaksi nukkuu mun jättipeiton alla kainalossa. Siinä vaiheessa kun on siirrytty pinniksestä jatkettavaan lastensänkyyn on otettu isompi peitto, siis tuo välikoko meillä käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niitä nähnyt. Olen luullut niiden olevan näitäkin kalliimpia - pitääpä käydä tutkailemassa.

   Poista
 3. Meidän lapset sai Finlaysonin norsuja joululahjaksi ja kivoilta näyttävät! Minen hoksaa mistään Tinttuarvonnan voittajia. Missähän ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ehtinytkään laskea niitä tintun arpoja joten on vielä mahdollisuus siihen voittoon, koitan tässä ehtiä/jaksaa piakkoin ne arpomaan.

   Poista
 4. Satunnainen lukija tässä vaan, hei! Meitin esikoispoika siityi suoraan äp:n peitosta aikuisten kokoon, kun tää äiti ei viitsi hankkia erikokoisia pussilakanoita. Kuopus nukkuu vielä äp:n peitossa, on nyt puolitoistavuotias. Finlaysonin norsuja minäkin olen harkinnut hankkivani.

  Tarmotar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri perkasin tyttöjen kaapista keskikoot pois ja totesin, että ompa hyvä säkä, kun on tullut ostteua niin neutraaleja. Siis sen takia ei tartteis lakanoita ostaa, mutta on ne niin kivan näköisiä.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!