Amalian Helmiä

22. helmikuuta 2014

Pompdelux kutsujen tilaus

Etukäteen olin katsellut mallistoa ja ajatellut, että jos jonkun perus t-paidan, sukkia ja yökkäreitä tilaan - millekkään ei ollut tarvetta. Minusta on vain niin ihana näitä kutsuja järjestää ja höpötellä vieraiden kanssa. Kutsujen merkeissä saa hyvällä tekosyyllä mammoja kylään.
Nooh, monesta vaatteesta sai netistä aivan eri käsityksen mitä nettikuvissa. Kyllä se on hyvä päästä livenä hypistelemään - mahtavan tuntuisia housuja ja paitoja.
Suosittelen menemään kutsuille tai avoimiin oviin ennen tilausta, minusta tästä mallistosta sai aivan eri käsityksen kutsuilla mitä nettikuvissa.
Mutta ne uutena mallistoon tulleet Adventure vaatteet löi ihan ällikällä, aivan ihania.
Pääsauhusi, kun mietin mitä kaapista jo löytyi.


Näin kauniita, mutta sporttisia softsellejä ei ole tullut vastaan. Todella mukavan tuntuinen kangas ja vedenpitävä, sekä ennen kaikkea mitä hinta!!
Pojulle sininen 80-86, esikoiselle turkoosi 134-140 ja eskarilaiselle roosa 122-128. Pojun takkia ajattelin ihan kauppa takiksi niin tyylikäs tuo väriyhdistelmä on.
Tytöille tilasin myös nämä housut
Muistelinkin, että ulkohousutilanne ei ole hurrattava. Vahvistetuilla polvilla  - 10 000 vesipilarin housut 30eur!

Me luultiin tangolla, että tämä mekko on tunika. Esittelijällä oli koko 110 ja se meni ihan tunikana esikoiselle. Tilattiin kuitenkin ensin mekko käyttöön toiselle keltainen ja toiselle roosa - näissäkin materiaali yllätti. Tämän mekon tyttö itse bongasi tangolta, vaikka yhdessä näitä netistä selattiin ei tätä huomattu.

Pojulle isukki valitsi sitten tämä vaarinpaidan - oli se voinut valita mallistosta vaikka mitä, mutta sehän ei niin tiedä mitä kaapista jo löytyy. Kannattaa pyytää isukki valkaamaan pojan vaatteita ;)


10 kommenttia:

 1. Iiihania, pitää itselläkin laittaa tilausta menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko pääsy livenä hypistelemään? Materiaalit nimittäin yllätti näissä.

   Poista
 2. Ihania juttuja, vielä kun livenä pääsis tutkiskelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei teidän lähellä ole edustajaa joka pitäisi avoimia ovia?

   Poista
 3. Itsekin katselin noita ulkovaatteita, mut en sit uskaltanu tilata, kun en livenä päässy hiplaamaan et onko minkätuntuisia. Kattelin kyl et todella edullisia, jos kankaat on laadukkaat, ja yhtä laadukkaita on kuin Pompit yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, kun et pääsy - mää olin ihan myyty!! Toivottavasti pitävät kutinsa käytössäkin.

   Poista
 4. Tein kans tilausta Pompille, mutta ilman kutsuja eli vähän jännittää juuri tuo tämän kevään mitoitus. Kuvissa ulkovaatteet näyttävät kyllä tosi hyviltä. Odotukset myös livenä ovat aika korkealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edustajat eivät olleet saaneet sellaista mitta taulukkoa vaatteista missä olis nähnyt kunkin vaatteen koot :/

   Poista
 5. houkuttaisi joko nuo kuoritakit tai softshellit, en tiedä kummat niistä tilaisi.
  pitäisi käydä sison vanhat jemmat ekana läpi, ja vähän katsella että mitä puuttuu. muistaakseni shortseja ei ollut kuin yhdet, mutta 3/4 leggareita suunnilleen jokavärissä, ja mekkojakin vain pari oli säilynyt (voikukka) tahrattomana :)

  VastaaPoista
 6. Pitääpä nimikoida takit - tilasin meidän esikoiselle kans tuon turkoosin koossa 134/140 :) Pitänee harkita noita housujakin, ne ei vielä tarttuneet tilaukselle.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!