Amalian Helmiä

19. helmikuuta 2014

Pompdeluxin vauvanvaatteet

Huommenna alkaa Pompdeluxin uusi kausi, joten ajattelin, että kirjoitan Pompdeluxin vauvanvaatteista.Periaatteessa heillä ei ole vauvamallistoa, vaan koot lähtee siitä 80. Meidän mini mies, vaikka on pieni kokoinen on pitänyt pienintä kokoa jo joskus puolen vuoden iässä.

koon 80-86 vaatteet


Ensimmäinen vaate oli slipoveri. Kooltaa se on 80, mutta
poika oli muissa vaatteissa vasta siirtynyt 74 kokoon. Fleese huppari ajoi syksyllä takin virkaa ja sekin on kooltaa 80.

Nyt olisi tarjolla tämän näköisiä slipovereita.



 Nyt pojalla on käytössä pompin 86 kokoiset bodyt. Bodyt on ihan justit, eivätkä kauvaa mene. Pojalla on muuten käytössä pääsääntöisesti vielä jopa 74, mutta muuten koko 80.
Tässä alla Lindexin 80 koon body ja päällä pompin 86.

Uuden malliston bodyt ois aika kivoja


Pointtini on siis, että kokemukseni mukaan pompin yläosat on pienissä pojissa olleet pientä kokoa, joten aika pienille jo saa päälle jotain pompi ihanuuksista.
Onko kenelläkään tietoa jumpeista, ovatko minkä kokoisia?


Kokoa 80 olevat pökät tippuu edelleen jäppisen jalasta. Toisaalta Pompin housut ei ole ehkä kätevimmät ihan pienillä konttaajilla jne,kun ite tykkää käyttää pienillä housuja joissa on resorit, joten hyvä vaan, että menevät sille kävelevälle tyypille.
Tässä alla pompin koon 80 housut ja päällä lindexin 86 housut (ei nyt tähän hätään saman tyylisiä housuja kaapista löytynyt)

Kaipaan pikkupoikien mallistossa, jotain juhlavampaa. Olisikohan ollut toissa syksy, kun mallistossa oli villakankaan tyyppinen liivi ja jotkut puoli rennot haaremit pojille - ihana setti, vielä, kun joskus tulisi sellaisia ihanuuksia. Tytöille on kyllä juhlahepeneitä, mutta poikien on tyytyminen vaarinpaitoihin.


5 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida nuista bodyista että vähän ihmettelen kun nuohan näyttää just samalta kuin syys malliston bodyt?? Meillä nimittäin on nuo tumman siniset ollu..:) muutenki yövaatteissa näytti olevan uusien lisäksi nuita syys malliston vaatteita. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nehän varmaan on samoja - niitähän ei alella myytykkään - tylsää!!! Ajattelinkin, etä ovatpa saman tyylisiä, mutta en syksyn bodyihin ollut niin kiinnittänyt huomiota.

      Poista
  2. Tuo meidän pienin tyttö syntyi silloin saman päivänä, kuin teidän poika, joten ovat siis tismalleen saman ikäiset:) Olen tehnyt saman huomion, että yläosat ovat ainakin osiltaan pientä mitoitusta ja housut taas ovat tosi reiluja. Meillä on käytössä Pompeista koko 80, myös bodeissa ja se on sopiva tuolle pienikokoiselle typylle. Paitsi tietysti housujen ja leggareiden lahkeet ovat melko pitkät. Alesta tilasin mm.neuleita koossa 86, ajatellen ensi syksyä ja yllätyin sovittaessa, että ne ovat ihan käytettäviä jo nyt. Etenkin se tyttöjen neuleliivi on tosi niukka. Saas nähdä, onko niistä käyttöön enää syksyllä. 86cm housut taas olivat valtavan näköiset.

    Ihania nuo teidän pojan Pompit. Meillä kun on kokemusta vaan tyttöjen puolesta, niin harvoin tulee silmäiltyä noita poikien juttuja:)

    Huomenna sitten se odotettu päivä. Pakko varmaan käydä avoimissa ovissa katsomassa mallisto!

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tosi, ei kuitenkaan samassa paikassa? Voi tytöille ois niin paljon kaikkea ihanaa!!!!! Onneksi tuli otettua nuo bodyt käyttöön vaikka muuten ei todellakaan vielä 86 kokoa käytetä. Meidänkin poika kasvaa -2 käyrällä, joten on aika sirppana :)

      Poista
    2. No ei sentään samassa paikassa:) Me ollaan täällä toisella puolella suomea, idässä. Silloin taisin sulle kommenttia laittaakin, kun meillä oli LA:t niin lähekkäin ja samana päivänä sitten syntyivätkin. Nyt sitä vaan ihmettelee, että miten siitä voikin olla jo yli vuosi aikaa...Ja todellakin, pienille tytöille on ihan liikaa kaikkea ihanaa!

      (-H, aikaisemminen en jaksanut kirjautua, joten kommentoin vaan anonyyminä, nyt kirjautuneena ja liityn vihdoin myös lukijaksi:)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!