Amalian Helmiä

12. helmikuuta 2014

Twistiä mölleristä

Hieman jännitti äidin maistaa Möllerin uutta kalanmaksaöljy valmistetta Möller Twistä.
Mieleen nousi mielikuva jonkun kymmenenvuoden takaa, kun juoksin karkuun äidin antaessa kalanmaksaöljyä vihreästä lasipurkista. Minä en kertakaikkiaan saattanut sitä syödä, enkä saata edelleenkään. Suuhun nousee edelleen se pahamaku, kun edes ajattelee.
Rohkaisin kuitenkin itseni ja maistoin.

Tosin ensin laitoin esikoisen maistamaan jolla ei ole kaltaisiani ennakkoluuloja.

Meille vuosi sitten testattiin pikkukaloja ja siitä lähtien on kalanmaksaöljyä tytöt nauttineet päivittän.
Ovatko muut saanet tällaisia traumoja mitä minulla on?


Rohkeasti vain pullon kimppuun


Neste ei näyttänyt ainakaan samalta ällöttävältä öljyltä joka tarttuu suuhun


Maku oli kuulemma ihanan sitruunainen. Ei tullut traumoja tytölle.


Lähes kaikki tietää Omega-3 hyvät vaikutukset, mutta moni on suositellut sitä minulle myös ihon takia. Kuulemma atoopikon iho tykkää tästä. Pojalla on hieman atooppinen iho ja ajattellinkin selvittää minkä ikäisestä tätä saisi antaa. Näin nestemäisenä se on ainakin sellaisessa muodossa mitä pienikin voi nauttia. Monet omega-3 kapselit on niin isoja, että itselläkin niissä nielemistä saati lapsella!
Niin miten äidin kävi...
Mies vakuutteli sen olevan oikeasti hyvää, joten hänen tsemppauksen saattelemani maistoin.
Nyt voi ihan rehellisesti käsisydämmellä kertoa, että se oli todellakin oikeasti hyvää. Voisi olla vaikka joku sitruunainen jälkiruoka, eikä siitä jäänyt minkäänlaista kanahkaa kieleen (en tiedä mitä muuta sanaa käyttäisin), eikä tullut pahan makuisia röyhtäilyjä.
Voin suositella maistamaan.Yhteistyössä Möller


2 kommenttia:

  1. Hmm..söisköhän meidän TODELLA epäileväinen eskarilainen tota? Oon nyt jo pidempään miettinyt että pitäis antaa Omega 3:sta, josko se vaikuttais keskittymis- ja käytösongelmiin. Mummu oli ostanut kapseleita ja ne haisi niin pahalle ettei poika suostunut suuhunsa laittamaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan. Mulla on valehtelematta ihan järkyttävä kammo noihin ja suoraan sanottuna pelkäsin maistaa vaikka kuinka aina lapsille hoen jotain lääkettä ottaessa, että älä ajattele makua se on sulle parhaaksi jne. Tuo oli silti todellakin hyvää ja meidän lapset tahtoo olla uusien makujen kanssa ennakkoluuloisia, että hyvin huonosti maistavat. Esim kalkkitableteita meillä on vaikka mminkämoista putellia kertynyt kaappiin ja en saa niitä syömään. Tuon purkin saa piilottaa jääkaappiin, etteivät käy sillä varkain herkuttelemassa. Voi sanoa, että möller on nyt onnistunut. Niin se maistuu sitruunalle, että jos siitä ei tykkää niin se on sitten erijuttu. Mutta ei se silleen äkäsen sitruunalle maistu.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!