Amalian Helmiä

31. lokakuuta 2014

Kaapissa, säilytystilan maksimointi osa 2.


Olenkin jo kertonut, etti lähdetty ainakaan toistaiseksi siihen talo projektiin, vaan parannellaan tätä vanhaa. Toisaalta tavara on kiertänyt talossa. 
Osaltaan vaikutti myös se tulevan vauvan todennäköinen sukupuoli - meidän 9 ja 7 vuotiailla tytöillä on edelleen yhteinen huone, eikä hinkua omiin ole.
Tämä kaappi oli juhlavaate kaappi, mutta ajan saatossa siitä tuli miehen pukujen kalmisto... Mihin veisin jätesäkillisen vanhoja miesten pukuja?
Kaappi oli siis olemattomalla käytöllä (oli siellä myös minun vanha hääpukukin). 
Nyt kaappi on valmisteltu pojan vaateille. Kaappi sijaitsee meidän makkarissa, mutta tulevaisuudessa tästä tulisi poikien huone, joten vaatekaappi olisikin jo valmiina. Pojan huone on aika täys kahden sängyn kanssa, mutta me aikuisethan ei tarvita, kun tila sängylle.

Tanko oli valmiina neuleille ja muille henkarivaateille - joita on kyllä vielä aika vähän.
Lisäsin tason ja sen päälle sukka- ja henkselilaatikon.
Olen muitakin kaappeja ottanut parempaan käyttöön ikean antonius korikoilla, jotka on meidän mukana kulkeneet jo talosta toiseen. 
Harmi, kun ilmeisesti niiden valmistus hiipuu, kun ei ollut, kuin sitä pinempää kokoa tarjolla, kun ennen ole vaikka minkämoista vipstaakelia. Nyt se vastaava järjestelmä ei mahdu näihin standardikaappeihin. Perushyllyt jollain laatikoilla on minusta epäkäytännölliset - saati sitten vain ihan hyllyt.

Ihastelen toistaiseksi tyhjää kaappia ja otetaan se käyttöön sitten, kun tänne tuodaan toisenkin Jannun vaatteita. Minä, kun koitan minimoidan tuon puhtaidenpyykkien rahtaamisen moneen eri tilaan ja pojan lipaston saamisella muuhun käyttöön ei ole kiirus, joten saavat olla vielä siellä missä aikuistenkin vaatteet.

Mitä ihmettä minä teen tällä uudelleen organisoinnin tuomalla kaikella tyhjällä kaappitilalla ;)

2 kommenttia:

  1. tota.. aikanaan, kun muutettiin ekasta 55m2 asunnosta 82m2 kun odotin kakkosta, ihailin ja huokailin sitä kaappitilaa! meni 3v, ja muutettiin seuraavaksi okt-kirosin sitä pakkausrumbaa ;) kummasti ne kaikki kaapit oli täyttyneet kaikesta.'ja sitten se paras osa, rintamamiestalossa asuttiin 3 ja muutettiin 92m2 rivariin-meinas vähän itkettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oli ihan pakko käydä lisäämässä tuo loppulause. Joo, mää tiedä joku ihme ne kaapit täyttää - me kans aikoinaan muutettiin rivarista puolet isompaa omakotitaloon ja voi sitä ihmettä, kun oli kaappi tilaa, mutta niin ne vain kahdessa vuodessa täyttyi niin olipa kätevä käydä välissä vuokralla pienemmässä luhtitalossa. Sanoinkin miehelle, että olisi sen takia välillä hyvä muuttaa, että saisi noita kaappeja pakolla perkattua, mutta onnistuu se näinkin.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!